Rohkema info nägemiseks:

DIPRO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Dipro OÜ tegeleb kütte-, ventilatsiooni- ja gaasivarustuse süsteemide projekteerimisega ja vajalike lubade hankimisega, pakkudes klientidele säästlikke ja mugavaid lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Keset järjest tõusevaid fossiilsete energiakandjate hindu on ülimalt oluline leida võimalusi oma energiatarbimise vähendamiseks. Dipro OÜ, asutatud aastal 2008, on pühendunud selle eesmärgi saavutamisele, pakkudes tipptasemel projekteerimis- ja konsultatsiooniteenuseid kütte-, ventilatsiooni- ja gaasivarustuse süsteemide valdkonnas.

Dipro OÜ mõistab, et energia säästmine on mitmeti kasulik. Esiteks, see vähendab Teie energiakulutusi, tuues kaasa märkimisväärse kokkuhoiu Teie igakuistel arvetel. Teiseks, see aitab kaasa keskkonnale, vähendades süsinikujalajälge ja aidates kaasa puhtama tuleviku loomisele.

Meie pikaajaline kogemus ja kompetentsus kütte-, ventilatsiooni- ja gaasivarustuse süsteemide projekteerimisel võimaldavad meil luua Teile kõige tõhusamad ja energiasäästlikumad lahendused. Meie eesmärk on tagada, et Teie kodu oleks mitte ainult säästlik, vaid ka mugav ja turvaline paik elamiseks.

Alustame alati kliendi vajaduste ja eesmärkide kuulamisest. Seejärel töötame välja kohandatud plaani, mis tagab Teie kodu optimaalse kütte-, ventilatsiooni- ja gaasivarustuse süsteemi. Dipro OÜ kasutab uusimaid tehnoloogiaid ja innovatsioonilisi lahendusi, et tagada süsteemide tõhusus ja säästlikkus.

Meie kogenud meeskond tagab, et Teie süsteemid on paigaldatud ja hooldatud kõrgeima kvaliteediga, tagades seeläbi Teie kodu turvalisuse ja mugavuse. Pärast projekti lõpetamist jääme Teie kõrval, pakkudes hooldus- ja tugiteenuseid, et tagada süsteemide pikaajaline tõrgeteta töö.

Kui soovite oma kodu muuta säästlikumaks, mugavamaks ja turvalisemaks paigaks, võtke meiega ühendust. Dipro OÜ on Teie usaldusväärne partner kütte-, ventilatsiooni- ja gaasivarustuse süsteemide projekteerimisel ning Teie rahulolu on meie peamine eesmärk. Oleme valmis aitama Teid igal sammul selle teekonnal.

Teie kodu võib olla nii säästlik kui ka mugav - laske meil aidata Teil seda teha!

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

DIPRO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta K.

Olen äärmiselt rahul Dipro OÜ teenustega. Nende meeskond osutas professionaalset abi kütte- ja ventilatsioonisüsteemi renoveerimisel minu kodus.

- Erik T.

Nende professionaalne lähenemine ja kvaliteetne töö muutsid kogu protsessi sujuvaks ja stressivabaks

- Laura M.

Soovitan Dipro OÜ-d kõigile, kes soovivad oma kodusid efektiivsemaks ja mugavamaks muuta.

Miks on hea ventilatsioonisüsteem oluline?

Korralik ventilatsioonisüsteem on oluline mitmel põhjusel: Hingamisteede tervis: Hea ventilatsioon aitab värskendada õhku, eemaldades niiskust, allergeene ja mürgised ained, mis võivad põhjustada hingamisteede probleeme, nagu astma või allergiad. Siseõhu kvaliteet: Ventilatsioon aitab vähendada terviseprobleeme tekitavat siseõhu saastatust, tolmuosakesi, radooni jne. Sisekliima: Hea ventilatsioon aitab säilitada sooja ja õige niiskustasemega õhku, mis on vajalik inimeste mugavustundele ja tervisele. Samuti vähendab see liigse niiskuse kogunemist, mis võib põhjustada seente ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida küttesüsteemi projekteerijat?

Küttesüsteemi projekteerija valimine on oluline samm, kuna see määrab teie küttesüsteemi tõhususe ja jõudluse. Siin on mõned nõuanded, kuidas valida küttesüs
ssb.ee
Küttesüsteemi projekteerija valimine on oluline samm, kuna see määrab teie küttesüsteemi tõhususe ja jõudluse. Siin on mõned nõuanded, kuidas valida küttesüsteemi projekteerijat: Spetsialiseerumine: valige projekteerija, kes on spetsialiseerunud teie küttesüsteemi tüübile, näiteks gaasiküte, päikeseküte või geotermiline küte. Kogemused: vaadake projekteerija kogemusi ja portfelli, et näha, milliseid projekte ta on varem teinud ja kuidas need on õnnestunud. Küsige nende klientidelt tagasisidet. Litsents ja kindlustus: veenduge, et projekteerija on litsentseeritud ja kindlustatud,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.