Rohkema info nägemiseks:

AMAZONAS REISID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1566; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AMAZONAS REISID OÜ kohta arvamuslugu!"

AMAZONAS REISID OÜ hetkeolukord

Juba 1566 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023. aastal korraldas Amazonas Reisid paarkunmmend vanikegrupi reisi, enamuse neist Ladina-Ameerikasse ja Kariibi mere saartele, aga ka näiteks USA-sse, Kreetale ja Balile. Reise toimus veidi rohkem, kui 2022. aastal - mis näitab, et huvi meie põnevate väikegrupireiside vastu on jätkuvalt kasvav. Broneeringuid tehakse julgelt ka enam kui aasta jagu ette ning lisaks unksik- voni paarisreisijatele toimub reise ka sonpruskondadele non. privaatreisidena. Veidi mõjutas meie käekäiku aasta esimeses pooles toimunud rahutused Peruus, mis on Amazonas

Reiside üks peamisi reisisihtkohti. Seetõttu jäi ära paar planeeritud reisi, mille toimumisel oleks aasta olnud veelgi tulemuslikum.

Reisimine vanikeses grupis ning kogenud teejuhiga on tonusev trend ning Amazonas Reisid on Eesti reisiturul selles vallas jätkuvalt teerajaja.

Pöörame tähelepanu külastatavate kogukondade jätkusuutlikkusele ning reisimise ökoloogilisele ja kultuurilisele jalajäljele. Meie koostöö-kogukond Yanayaku jõel Peruu Amazonases koos sealse metsamajutusega on koht, kuhu panustame nii ajaliselt kui rahaliselt. Hoiame suhteid põlisküladega ning ümbruskonna loodust. Ühtlasi on see ka piirkond, kus toimub kõige rohkem reise, aruandeaastal oli neid kokku 6, tulevastel aastatel ilmselt veelgi rohkem.

Meie klientide hulgas on palju ka neid, kes on seni reisinud omal kanel ning kelle jaoks reis Amazonas Reisidega on elu esimene ametlik non.

“pakettreis”. Seega usume, et meie visioon on onige ja naneme ettevonttena turul ruumi kasvamiseks. Samas ei plaani me teha janreleandmisi ei kvaliteedis ega kvantiteedis - meie grupid on ka 2024. aastal sama vanikesed, kuni 9 inimest.

Janrgnevale aastale vaatab Amazonas Reisid julge ja avatud pilguga otsa ning plaanib korraldada rohkelt põnevaid reise - samuti leida uusi sihtkohti ning reisijuhte, et valikut ning vonrgustikku veelgi laiendada.

AMAZONAS REISID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.