Rohkema info nägemiseks:

SIVA AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte, mis pakub kvaliteetseid bussiteenuseid erinevateks sündmusteks ning spetsialiseerub ka konteinerite veole, sõitjateveole ja klientide transpordivajaduste rahuldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

SIVA AUTO OÜ on tuntud ja usaldusväärne transpordiettevõte, mis pakub laia valikut kvaliteetseid transporditeenuseid. Meie eesmärk on pakkuda paindlikke ja mugavaid transpordilahendusi erinevate sündmuste ja klientide vajaduste jaoks.

Kui vajate bussiteenust eriliseks sündmuseks, nagu pulmad või matuse, siis oleme teie jaoks õige valik. Meie pulma- ja matusebussid tagavad sündmusele stiilse ja muretu transpordi. Lisaks pakume ekskursioonibusside ja teatribusside teenuseid, et muuta teie väljasõidud meeldejäävaks ja mugavaks.

Meie transporditeenused hõlmavad kaubavedu ja inimestevedu. Oleme teie logistikapartneriks, pakkudes usaldusväärset kaubavedu ning mugavat sõitjatevedu erinevatesse sihtkohtadesse. Ürituste transport ja reisibussiteenus on samuti osa meie laia teenuste valikust.

Kui vajate konteinerite transporti või renditeenust, siis saame teid aidata. Meie ekspertide meeskond tagab, et teie kaubad jõuavad sihtkohta turvaliselt ja õigeaegselt. Samuti pakume konteinerite renditeenust, mis aitab optimeerida teie logistikaprotsesse.

Sõitjateveo valdkonnas oleme pühendunud klientide transpordivajaduste täitmisele. Olgu tegemist linnasõitude, ekskursioonide või suuremate ürituste sõitjateveoga, meie professionaalne meeskond tagab, et teie sõit oleks mugav ja turvaline.

Meie eesmärk on alati pakkuda klientidele parimat teenust, olgu siis tegemist erilise sündmuse korraldamisega või kaupade turvalise transpordiga. Kui vajate usaldusväärset ja mitmekülgset transpordipartnerit, siis võtke meiega ühendust juba täna.

Võta ühendust ning leiame ka sulle sobiva lahenduse!

sivaauto2007@gmail.com
+372 511 1405

SIVA AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Konteineri renditeenus on usaldusväärne ja taskukohane.

- Maarika M.

Suurepärane teenus! Buss pulmas oli elegantne ja juht professionaalne.

- Tiit T.

Ekskursioonibussid on alati puhtad ja mugavad. Meeskond on abivalmis.

SIVA AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Siva Auto on Eesti ettevõte, mis on asutatud 6. märtsil 2008. aastal. See tähendab, et oleme olnud turul juba neljateistkümnendat aastat, pakkudes usaldusväärseid ja kvaliteetseid transporditeenuseid. Meie põhitegevuseks on kaubavedu maanteel, mida oleme teinud alates ettevõtte asutamisest. Alates juulist 2008. aastal laiendasime oma teenuseid, lisades sõitjate vedu maanteel. Meie klientideks on nii eraisikud kui ka ettevõtted, kes vajavad usaldusväärset ja tõhusat transporditeenust. OÜ Siva Auto majandusaasta müügitulu oli 82195 eurot. Sellest tulust moodustas 56% kaubavedu maanteel

Dropdown

kõik artiklid

Bussid - inimeste mugava liikumise tugi

Bussid on liikuvuse alustala, mis mängivad olulist rolli inimeste igapäevaelus. Need sõidukid pakuvad taskukohast, tõhusat ja keskkonnasõbralikku transpordivõim
ssb.ee
Bussid on liikuvuse alustala, mis mängivad olulist rolli inimeste igapäevaelus. Need sõidukid pakuvad taskukohast, tõhusat ja keskkonnasõbralikku transpordivõimalust, võimaldades inimestel liikuda erinevate sihtkohtade vahel. Selles artiklis uurime lähemalt busse ja nende rolli inimeste veol. Bussid on mitmekülgsed transpordivahendid, mis võivad teenindada erinevaid eesmärke ja vajadusi: Avalikud linnabussid on oluline osa suurlinnade transpordisüsteemist. Need pakuvad mugavat ja taskukohast võimalust linnas liikumiseks. Koolibussid tagavad lastele ohutu ja usaldusväärse viisi kooli ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.