Rohkema info nägemiseks:

HALDUSAUDIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 386; jälgijaid - 1. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta HALDUSAUDIT OÜ kohta arvamuslugu!"

HALDUSAUDIT OÜ hetkeolukord

Juba 386 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Haldusaudit OÜ on 06.02.2008.a, 100% Eesti kapitalil loodud arvepidamist, raamatupidamist ja auditeerimist, maksualast nõustamist(6920), äri- ja muud juhtimisalast nõustamist(7022), kinnisvara haldus tasu eest(6832), Muu kinnisvara haldus (68329), pisiremonttööd(4339), oma kinnisvara väljaüürimine(68201) jne teenuseid pakkuv ettevõte, osakapitaliga 2556.- eurot. Ettevõte on moodustanud reservkapitali 256.- eurot. Ettevõtte rajamine tulenes soovist pakkuda põhiliselt Harjumaal ja Tallinnas nõustamisteenust ja korrashoiuteenust (sh haldusteenus) nii finantsettevõtetele, ehitusettevõtetele kui ka kinnisvaraga (sh kinnisvara korrashoid) tegelevatele ettevõtetele. Ettevõte osutab teenust kogu

Eestis. Ettevõte areneb koos tuntuse ja usalduse kasvuga. Ettevõte on suutnud läbi sihikindla ja ausa töö kindlustada endale Viimsi vallas ja

Tallinna linnas märgatava turuosa. Arengupotentsiaali näeme teenuste osutamisel üle Eesti. Ettevõte arendab ja laiendab oma tegevusalasid jälgides turunõudlust teenuste järele. Kliente ei ole ettevõte majandusaastal kaotanud, mis räägib teenuse kõrgest kvaliteedist enese eest.

Seadus ei näe ette aastaaruande kohustuslikku auditeerimist, samas on raamatupidamise alustele ja õigsusele andnud hinnangu lepinguline raamatupidamisfirma. 2022. aastal mõnevõrra suurenes Haldusaudit OÜ traditsioonilise äritegevuse maht. Samas võib öelda, et jätkus eelmistel aastatel saavutatud turuosa kindlustamine. Lisaks astuti samme turuosa suurendamiseks võimaliku kinnisvara korrashoiuga sh haldusteenusega seotud teenuste osutamiseks Eestis.

Möödunud aasta tõi konsultatsiooni ja nõustamise teenuse ning kinnisvara korrashoiu turusegmendis tervikuna stabiilse kasvu, mis oli tingitud majanduslanguse aegsete probleemide lahendumisest ettevõtluses. Samas oli tunda ka makromajanduse "tervenemist" üldiselt. Samas oli näha majanduse jahtumise märke. Ettevõtte häid tulemusi soosisid eeskätt järgmised tegurid: (cid:127) nõudluse kasv; (cid:127) kasv põhitegevuses ja uute teenuste osutamine klientidele; (cid:127) makromajanduse jätkuv "tervenemine"; (cid:127) ettevõtte ärikulude vähenemine.

Negatiivselt mõjutasid ettevõtte tulemusi eestkätt järgmised tegurid: (cid:127) teenuste üldine hinnalangus; (cid:127) osutatavate erinevate teenuste arvu suhteliselt väike kasv; (cid:127) vähene turundustegevus; (cid:127) tugev konkurens turul;

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas ettevõtte kogu müügitulu 55,5 tuhat eurot. Müügitulust moodustas 100% teenuste ja kaupade müük (ettevõte registreeris end käibemaksukohuslasena 2010. aastal, käibemaksukohuslasea registreerimise kohustus tuleneb maksuseadustest) Eesti

Vabariigis. Seejuures kasvas teenuste ja kaupade müük. Ettevõte põhitegevusaladeks on konsultatsioonid ja nõustamine, haldusteenus, oma kinnisvara välja üürimine ning litsenseerimata ehitustööd (vt müügitulude jaotus).

Ettevõtte müügitulust moodustas 100% müük Eestisse.

Ettevõtte (neto)kasumiks kujunes 35,3 tuhat eurot, mis on eelmise majandusaastaga võrreldes mõnevõrra kesisem tulemus. Tulemuse tõid õnnestunud investeeringud ja eelnevad kulud tegevuse edasist kasvu silmas pidades. Tulemit võib mõjutada ka kinnisvarainvesteeringute väärtuse ümberhindamine vastavalt turusituatsioonile. Tulemust ei mõjutanud palgakulu ja mõjutas positiivselt haldusteenuse kõrval pakutavate teenuste kasv võrreldes eelmiste aruandlusperioodidega.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Aruandeaastal jätkus koostöö erinevate teiste konsultatsiooniettevõtetega, kinnisvarafirmadega sh korrashoiufirmadega ja ehitusfirmadega ning kutseõppeasutustega. Ettevõtte eesmärgiks on suurendada noorte huvi ettevõtte tegevusalade vastu, mis peaks tulevikus leevendama heade spetsialistide puudust tööjõuturul ja ka pikemas perspektiivis ettevõttes endas.

Olles oma tegevuspiirkonnas tööandjaks on ettevõtte üks sihte kohaliku elu edendamise toetamine. Selleks tehakse võimalusel tihedat koostööd kohalike omavalitsustega ja õppeasutustega ning teiste teenuste ja kaupade pakkujatega.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad eurodes, mistõttu on valuutakursi muutumise risk väga madal.

HALDUSAUDIT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.