Rohkema info nägemiseks:

KLIINIK32 LABOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 691; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KLIINIK32 LABOR OÜ kohta arvamuslugu!"

KLIINIK32 LABOR OÜ hetkeolukord

Juba 691 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kliinik32 Labori tegevusalaks on meditsiinilaborite, vere-, sperma- jms pankade tegevus (EMTAK kood 86902). Põhitegevuseks on hambaproteeside valmistamine ning 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal.

OÜ Kliinik32 Labor on spetsialiseerunud erinevate kõrgekvaliteediliste ja esteetilise väärtusega hambaproteeside valmistamisele. Töö tulemusena valmivad laminaadid, panused, keraamilised kroonid ja sillad, metallokeraamilised kroonid ja sillad, erinevad implantaaditööd, tihvtid, samuti saab tellida tsirkooniumtöid. Ajutiste lahendustena valmistatakse erinevaid akrüülproteese.

Laboris on kasutusel tippkvaliteediline ja kaasaegne tehnika oma ala parimatelt tootjatelt: Bego, Ivoclar,

Amann Girrbach, Renfert, KaVo, 3Shape skänner.

Materjalidena on kasutusel Ivoclar keraamika (Empress System), GC, Bego.

OÜ Kliinik32 Labor loodi kevadel 2008, võimaldades tööd 3-le hambatehnikule ja 1-le abitehnikule. OÜ

Kliinik32 Labor osalusest 70% kuulub OÜ Kliinik32-le. Ettevõte täidab eelisjärjekorras OÜ Kliinik32 arstide tellimusi, võimaldades kliiniku patsientidele veelgi kiiremat ja kvaliteetsemat hambaravi. Lisaks esinduskliiniku arstidele teenindab labor ka teisi hambaravikliinikuid ning 2021. aastal on plaanis jätkata välispartnerite võrgustiku laiendamisega, kes hakkaksid tellima oma töid OÜ-st Kliinik32 Labor. On liigutud digitaliseerimise poole ning tehakse tööd digimudelitega ja 3D prinditud mudelitega. Digitaalseid saatekirju ollakse valmis vastu võtma ka väljaspoolt oma kliinikut tulevate tööde osas.

KLIINIK32 LABOR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.