Rohkema info nägemiseks:

KAMPOL MÖÖBEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on pühendunud mööbli restaureerimisele ja erilahendustele, ühendades oskusteabe ajatu elegantsiga.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pikaajalise kogemusega ettevõte, mis on spetsialiseerunud mööbli restaureerimisele, müügile ja eritellimusel valmistamisele. Kirglik ja oskuslik meeskond püüab säilitada mööbli ajaloolist väärtust ja ilu, olgu tegemist antiik- või kaasaegse mööbliga.

Kampol Mööbel on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis loodi 2008. aastal. Enne selle asutamist oli meie tegevus Martin Igel FIE nime all tuntud.

Meie eesmärk on pakkuda mitmekülgseid teenuseid, keskendudes peamiselt mööbli restaureerimisele ja kasutatud mööbli müügile. Oleme aja jooksul arenenud mööbli taaskasutuskeskuseks, kus on võimalik nii tuua oma mööbel remonti kui ka osta juba remonditud mööblit.

Mööbli Remont/Restaureerimine

Meie põhitegevus on erinevate mööbliesemete restaureerimine. Pakume remonditeenuseid nii puit- kui ka pehmemööbli jaoks ning meie juurde võib tuua mööblit igas seisukorras.

  • Puitmööbli Restaureerimine: Vanade ja kulunud puidust mööbli taastamine, sealhulgas antiikmööbli renoveerimine.
  • Nahkmööbli Parandus: Diivanite, tugitoolide ja toolide nahkpindade parandamine ja taastamine, tagades lõpptulemuse, mis näeb välja nagu uus.
  • Üldine Mööbli Parandus: Meie kogenud meeskond tegeleb erinevate mööbli parandustöödega, olgu selleks siis purunenud jalad, katkised riidepinnad või muud probleemid.

Kasutatud Mööbli Müük

Meie valikus on lai valik kasutatud mööblit, keskendudes peamiselt nahkmööbli müügile. Lisaks on meie valikus aja jooksul lisandunud ka antiikmööbel, mis pärineb peamiselt Skandinaaviast ja Kesk-Euroopast.

  • Nahkmööbel: Kvaliteetne kasutatud nahkmööbel, sealhulgas diivanid, tugitoolid ja voodid.
  • Antiikmööbel: Unikaalne ja ajalooline mööbel, mis sobib suurepäraselt neile, kes hindavad traditsioonilist stiili ja ajalugu.
  • Üldine Kasutatud Mööbel: Meie valikus on ka teisi kasutatud mööbliesemeid, mis võivad hõlmata erinevaid stiile ja funktsioone.

Müügi- ja Tööpind

Meie müügipind on suur, ulatudes 500 ruutmeetrini, ja meil on ka 70 ruutmeetrit tööruumi. Pakume klientidele tasuta parkimisvõimalust, tagades nende mugavuse ja heaolu.

Kontakt

KAMPOL MÖÖBEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan R.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö!

- Rainer H.

Suurepärane valik, asjatundlikud töötajad ja mõistlikud hinnad.

- Riina K.

Tänan meeldiva ostukogemuse eest! Kindlasti tulen tagasi ja soovitan ka teistele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Polsterdustöö: ajatu mugavuse juhend

Mööbli polsterdamine on rohkem kui lihtsalt praktiline tegevus - see on kunstivorm, mis ühendab endas nii esteetika kui ka funktsionaalsuse. Meie käsitöölised on pühendunud sellele kunstile täiuslikkuse poole püüdlemisel, olles teadlikud iga kangakihi ja polstrimaterjali olulisusest. 1. Materjalide valik ja kvaliteet: Meie jaoks algab kõik õigest materjalivalikust. Valime hoolikalt kõige kvaliteetsemaid kangaid, mis peavad vastu aastatepikkusele kasutamisele, tagades samal ajal mööbli esteetilise sära. 2. Käsitöö ja traditsioonid: Meie meistrid on pärandanud aastatepikkuseid

Dropdown

kõik artiklid
Erilahendusega mööbli kujundamine on kutsuv sissevaade maailma, kus iga detail kõneleb teie isikupärast stiilist ja vajadustest. See on vastand massitootmisele,
Arvamuslugu

Erilahendusega mööbli disain: visioonist reaalsuseni

Erilahendusega mööbli kujundamine on kutsuv sissevaade maailma, kus iga detail kõneleb teie isikupärast stiilist ja vajadustest. See on vastand massitootmisele, pakkudes individuaalsust ja kohandamisvõimalusi, mis sobivad täpselt teie ootuste ja ruumi vajadustega. 1. Kliendikeskne Loomisprotsess: Meie tee algab teiega kohtumisest, kus kuulame teie ideid ja soove. Seejärel viime need visioonid kujundusteks, mille eesmärk on täita teie unistused funktsionaalsest ja esteetilisest küljest. 2. Materjalide Hoolikas Valik: Valime hoolikalt materjalid, mis vastavad teie erilahendusega mööbli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.