Rohkema info nägemiseks:

RAILCAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1495; jälgijaid - 180. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAILCAR OÜ kohta arvamuslugu!"

RAILCAR OÜ hetkeolukord

Juba 1495 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 180 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Railcar asutati 2008.aastal eesmärgiga tegutseda raudteeveeremi renditurul.

Ettevõtte tegevusaladeks on projektipõhine seadmete ja masinate ( sh raudteevedurid, - vagunid, trammid, laevad ja muud tööstusseadmed ) rahvusvaheline vahenduskaubandus vahendustasu eest või lepingu alusel (viia kokku ostjad ja müüjad), rahvusvaheline äri- ning muu juhtimisalane nõustamine maailma erinevates riikides. Lisaks tegeleb firma majandus- ja tehnliste nõustamistega ning teostab raudteeveeremi vastavushinnangute ja sertifitseerimistega seotud toiminguid.

Tänaseks on ettevõtte tegevus ajutiselt peatunud ja otsitakse uusi projekte.

Töötajad ja juhtkond 2022. aastal ettevõttel töötajaid ei olnud ning töötasu väljamakseid ei tehtud. Äriühingu poolt teostatud tegevuste teostamiseks osteti sisse teenust erinevatelt kolmandatelt osapooltelt.

Äriühingul on kaks juhatuse liiget. 2022. aastal ametitasu ei olnud arvestatud ja välja makstud.

RAILCAR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.