Rohkema info nägemiseks:

DVINAA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 652; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DVINAA OÜ kohta arvamuslugu!"

DVINAA OÜ hetkeolukord

Juba 652 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Dvinaa On tootmisfirma, mille põhitegevus on tepitud materjali tootmine. Meie firma tootab tepituid kangaid ja mitmesuguseid tekstiilitooted, seda peamiselt tootmisettevõtele ja jae-, ning hulgimüügiettevõtele. Meie sihtrühm ja partnerid on: -rõivatootjad sh. peakatete valmistajad; -hotellide ja reisilaevade sisedisainerid; -kaubaketid, kes tegelevad kodutekstiili, kangaste ja mööbli müügiga; hotellid, hostelid ja võõrastemajad.

OÜ Dvinaa tegevuse põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on tootearenduse ja tootmisprotsessi efektivsuse tõstmisele kaudu ettevõtte turupositsioon kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Aruandeaastal oli OÜ Dvinaa müügitulu 417276 EUR. OÜ Dvinaa 2022.a puhaskasumiks kujunes 24578 EUR. Müügitulust moodustas 58% müük Eestis, 32% EU ja eksport 10% . Ekspordi sihtrigiks on Norra Vabariks. Valuutakursi risk on madal, kuna tehingud välisriikides asuvate tarnijate ja klientidega toimusid eurodes.

OÜ Dvinaa keskmine töötajate arve majandus aastal oli 4 töötajat ja tööjõudekulude kogusumma 89698 EUR.

DVINAA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.