Rohkema info nägemiseks:

TEMERA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme veepumpamise ja ventiililahenduste pakkumisega, mis on suunatud turvalisele ja tõhusale veehaldusele, kõike selleks, et klientide vajadusi veetöötluse valdkonnas kõige tõhusamalt rahuldada.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

TEMERA OÜ mõistab, et veevool on iga kogukonna ja tööstuse elujõu allikas. Pühendunud innovatsioonile ja kvaliteedile oleme saanud usaldusväärseks nimeks kaubanduslike vee- ja tuletõrjevee pumpamisjaamade, kanalisatsioonipumpade ja pumpade ning kinnitusliitmike pakkumisel, mis peavad vastu ajale ja survele.

Meie teekond algas lihtsa visiooniga: luua pumpamislahendusi, mis on mitte ainult tõhusad, vaid ka usaldusväärsed ja jätkusuutlikud. Me usume, et iga veetilk tuleb hallata äärmise täpsuse ja hoolitsusega, mistõttu on meie tooted projekteeritud tagamaks optimaalset sooritust igas olukorras. Alates rõhuleevendus- ja ohutusventiilidest, mis kaitsevad süsteemi rikete eest, kuni jõulisteni pumpadeni, mis hoiavad pidevat voolu, on meie tootevalik kujundatud vastamaks meie klientide mitmekesistele vajadustele.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas meie pakutavas tootes. Olgu teil vaja keerukat pumpamisjaama kaubanduslikuks kasutamiseks või usaldusväärseid kanalisatsioonipumpasid munitsipaalrakendusteks, TEMERA OÜ-l on ekspertiis ja tehnoloogia, et pakkuda lahendusi, mis töötavad sujuvalt ja tõhusalt.

Kuna me jätkame kasvamist ja rohkemate kogukondade ning tööstuste teenindamist, jääb meie lubadus samaks: pakkuda kvaliteetseid tooteid, mis tagavad ohutuse, tõhususe ja usaldusväärsuse. Usaldage TEMERA OÜ-d, et hoida teie operatsioonid sujuvalt liikumas, sest kui on tegemist elu kõige olulisema ressursi haldamisega, oleme me eksperdid, kellele võite loota.

Uurige meie tootevalikut ja saage teada, kuidas me saame aidata teie konkreetsete veemajandusvajadustega. Võtke meiega ühendust täna numbril + 372 5787 2996 ekspertnõu ja erakordse teeninduse saamiseks.

Rohkem infot meie veebilehel!

KONTAKT

TEMERA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristiina

Kiire tarne ja sõbralik klienditugi.

- Aivo

Usaldusväärne firma, alati abivalmis.

- Jaan

Tooted vastavad kõrgeimatele standarditele.

TEMERA OÜ tegevusaruanne 2022

Üldiselt Temera OÜ alustas oma tegevust 2008.aasta aprillis. Temera OÜ on hulgimüügifirma, mis pakub tööstusklientidele tarvikuid ning varuosasid. Tulud, kasum 2022. aasta müügitulu moodustas 267 620 eurot, mis oli 133 121 eurot rohkem kui 2021. aastal. Ettevõtte mitmesugused tegevuskulud moodustasid 2022. aastal 22 315 eurot. Tegevusaasta lõpetati kasumiga summas 38 576 eurot. Personal Ettevõtte juhatus oli aasta vältel üheliikmeline. Juhatuse liikmele arvestati tasu 4546 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Kanalisatsioonipumpade regulaarse hoolduse tähtsus

Kanalisatsioonipumbad on kaasaegsete reoveekäitlussüsteemide kriitilised komponendid, mängides olulist rolli reovee transportimisel madalamalt kõrgemale alale t
ssb.ee
Kanalisatsioonipumbad on kaasaegsete reoveekäitlussüsteemide kriitilised komponendid, mängides olulist rolli reovee transportimisel madalamalt kõrgemale alale töötlemiseks. Siiski, nagu iga mehaaniline süsteem, vajavad nad regulaarset hooldust, et tõhusalt toimida. Selle eiramine võib kaasa tuua tõsiseid tagajärgi, mõjutades mitte ainult pumpade tööd, vaid ka keskkonda ja rahvatervist. Kanalisatsioonipumbad, tuntud ka kui reovee väljapumbad, on mõeldud tahket sisaldava toore reovee käitlemiseks. Neid paigaldatakse tavaliselt keldritesse, tõsteseadmetesse ja tööstuslikes seadetes, kus reovesi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.