Rohkema info nägemiseks:

REHEPU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1288; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta REHEPU OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

REHEPU OÜ eesmärk on pakkuda kvaliteetseid mööbli paigaldus- ja rentimisteenuseid, et luua mugavaid ja funktsionaalseid ruume nii era- kui äriklientidele. Meie tegevus hõlmab mööbli kokkupanekut, seadistamist ja rentimist, pakkudes lahendusi igas suuruses projektidele.

Meie lugu algab pühendumusest kvaliteedile ja kliendirahulolule. REHEPU OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus mööbli paigaldamise ja seadistamise valdkonnas. Meie eesmärk on muuta iga ruum mugavaks ja funktsionaalseks, pakkudes kiiret ja usaldusväärset teenust, mis vastab meie klientide vajadustele ja ootustele.

Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas kontorimööbli paigaldust, ürituste mööbli seadistamist ja kaubandusliku mööbli paigalduslahendusi. Lisaks pakume mööbli rentimise teenust, mis on ideaalne ajutiste lahenduste jaoks, olgu selleks siis messid, konverentsid või muud üritused. Meie teenused on kättesaadavad nii Eestis kui Soomes, tagades kõrge kvaliteedi ja täpsuse kõikides projektides.

Meie jaoks on oluline, et iga paigaldusprojekt kulgeks sujuvalt ja professionaalselt. Seetõttu kasutame parimaid tööriistu ja tehnikaid ning järgime rangelt kõiki kvaliteedi- ja ohutusstandardeid. Oleme pühendunud oma klientidele parima teenuse pakkumisele, mis tähendab, et teie mööbel on alati paigaldatud ja seadistatud täpselt nii, nagu te soovite.

REHEPU OÜ-l on selge visioon: olla usaldusväärne ja eelistatud partner mööbli paigaldus- ja rentimisteenuste valdkonnas. Meie pühendumus kvaliteedile, täpsusele ja kliendirahulolule tagab, et iga projekt saab ellu viidud kõrgeima professionaalsuse ja hoolikusega. Tulevikku vaadates püüame pidevalt täiustada oma teenuseid ja laiendada oma pakkumisi, et vastata meie klientide muutuvatele vajadustele.

kodulehele

REHEPU OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.