Rohkema info nägemiseks:

KLIINILISTE UURINGUTE KESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3113; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KLIINILISTE UURINGUTE KESKUS kohta arvamuslugu!"

KLIINILISTE UURINGUTE KESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 3113 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kliiniliste Uuringute Keskus jätkas 2022. majandusaastal kliiniliste ravimiuuringute hankimise ettevalmistamise ja läbiviimisega. Muu meditsiinialane tegevus oli suurem kui eelnenud majandusaastal. Seda just pöördujate vaktsineerimishuvi kasvu tõttu. Jätkati töötajate koolituse ja väljaõppega esteetilise ja vananemist tõkestava meditsiini alal.

Ravi poolelt jätkati uuringuid puukborellioosi edukaks diagnostikaks ja tulemuslikuks raviks. Naha- ja suguhaigustega pöördujaid oli eelmise majandusaastaga samas suurusjärgus.

Traditsiooniliselt osaleti mitmes välisriigis, sh väljaspool Euroopa Liidu maid läbi viidud vastavasisulistel konverentsidel ja seminaridel, sh korraldati ka ise seminare.

Endiselt on äriühingu raviasutusel muuhulgas õigus väljastada rahvusvaheliselt kehtivat vaktsineerimistunnistust ja seda on tehtud ka vaadeldaval ajavahemikul.

Ka järgmiseks, 2023. kalendriaastaks on äriühing saanud mitu huvitavat uuringut, mis muu hulgas arendavad töötajate kutsealaseid oskusi. Jätkati olemasolevate pikaajaliste uuringulepingute täitmisega. Pakutavad uuringud vajavad mõne arsti ja medõe tööle võtmist hiljemalt järgmise majandusaasta keskpaigaks.

Oli mitmeid välislähetusi väljaõppe eesmärgil vaid ka osaleti läbirääkimistel võimalike uute lepingute saamiseks.

Nagu alati, osutuvad mõned pakkumised majanduslikult kahjulikeks, mistõttu pakkumistest loobumisi oli meie poolt mitmeid.

Et konkreetsete uuringute alane väljaõpe toimub endiselt Kesk- ja Lõuna-Euroopas ja mitte enam Eestis, siis see asjaolu on võtnud olulist ajaressurssi isegi siis kui väljaõppe eest on tasunud meilt tööd tellivad partnerid.

Laekumised partneritelt on võrreldes eelmiste aastatega paranenud, st esitatud arvete eest on tasutud hiljemalt maksetähtajaks.

Nagu varasematel aastatel, nii ka vaadeldaval perioodil osteti labori- ja muid diagnostikaga seonduvaid teenuseid sisse teistelt raviasutustelt.

Rahvusvahelised auditid lõppesid ka 2022. majandusaastal meie töötajate ettevalmistusele ja tööle tunnustava hinnangu andmisega.

2022.a. müügitulu oli 5 937 999 eurot. 2022. aruandeaasta tulemiks oli kasum summas 3 261 762 eurot.

Maailma Tervishoiuorganisatsioon (WHO) sai Hiinast esmased teated uue koroonaviiruse (COVID-19) kohta 2019.a detsembris. 2020.a esimeste kuude jooksul on see viirus levinud üle kogu maailma, 11.märtsil 2020 kuulutas WHO viiruspuhangu pandeemiaks. Kuna olukord on ebakindel ja kiiresti muutuv, ei pea juhtkond praegu otstarbekaks anda pandeemia võimaliku mõju kohta kvantitatiivseid hinnanguid. Juhtkonnal ei ole aruande koostamise ajahetkel infot, et koroonaviiruse mõju seaks tõenäoliselt ohtu ettevõtte tegevuse jätkuvuse 12 kuu jooksul aruandekuupäevast.

Peamised finantssuhtarvud:

Näitajad Arvutusmetoodika 31.12.2022 31.12.2021

Käiberentaablus puhaskasum/ müügitulu 0,55 0,40

Maksevõime üldine tase käibevara/lühiajalised kohustised 13,67 2,68

KLIINILISTE UURINGUTE KESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.