Rohkema info nägemiseks:

TSUBA INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 606; jälgijaid - 0. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta TSUBA INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

TSUBA INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 606 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023 aasta oli vaikne aasta. Kohtusaaga Priaga oli pooleli. Põllumaa oli haljasväetisena ristiku all. Teises kohtuastmes ei loetud esimese astme otsuset absoluutselt. Õhku jääb küsimus, kas nad teevad õigeid otuseid või on süvrariigi alluvuses. Kui esimeses astmes sai võidetud, siis otseloomulikult teises astmes on täiesti jabur vastus. Sai siis loomulikult edasi kaevatud ja laenu võetud. Ei tea, mis ime läbi ma riigikohtuni jõudsin ja aasta lõpus tuli üks õiglane otsus. Aitäh, teile! Ühel väiksel ettevõtjal on kohtu kõrvalt päris raske firmaga tegeleda, kui samal ajal elu viskab kaikaid kodaratesse. Seega 2023 oli lihtsalt virelemise ja ellujäämise aasta. Mingeid erilisi positiivseid noote ma ka järgmises aastas ei näe - selles üle maksustatud korrupeerunud ametnike riigis.

Toodangut pakun ikkagi 99,9% kesta vabana ja tänu varasele külvile ja ülikvaliteetsele seemnele on toodangu kvaliteet nii maitselt, kui välimuselt väga atraktiivne ja eestlaste lemmik.

Järgmise aasta eesmärk on külvata Lemai oü põllule (16,2 ha) ikkagi mahetatart, kui veel elu olen ja on tootjaid, kes kündmise-, külvamise-, koristamise- ja kuivatamise teenust pakub. Eesmärk oleks proovida külvata 120kg/ha kohta ja alla külvina roosat ristikut. Eks näis, mis elu toob!

TSUBA INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.