Rohkema info nägemiseks:

EHITUSMETALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 660; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta EHITUSMETALL OÜ kohta arvamuslugu!"

EHITUSMETALL OÜ hetkeolukord

Juba 660 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Ehitusmetall on koostanud konsolideerimisgrupi majandusaasta aruande. Aruandeaastal jätkas konsolideerimisgrupp lehtmetallist kinnitusvahendite tootmisega ja Veerme 23 asuvate pindade haldamise ja väljaüürimisega.

KonsolideerimisgruppKonsolideerimisgrupi struktuur

Konsolideerimisgrupi konsolideerivaks üksuseks on Ehitusmetall OÜ (emaettevõte) ja konsolideeritavateks üksusteks on Arras Construction

Furniture OÜ, Arras Real Estate OÜ, BBQ Farm OÜ (tütarettevõtted) ja Arras Conctruction Furniture Spolka z organiczona odpowiedzialnoscia (Arras Construction Furniture OÜ tütarettevõte).

Ehitusmetall OÜ-le kuulub 100% Arras Construction Furniture OÜ, Arras Real Estate OÜ ja BBQ Farm OÜ osakapitalist. Arras Construction

Furniture OÜ-le kuulub 100% Arras Conctruction Furniture Spolka z organiczona odpowiedzialnoscia. Investeeringud tütarettevõtetesse on konsolideerimata bilansis kajastatud soetusmaksumuses.

Majandusaastal toimunud ja eeldatavad muudatused konsolideerimisgrupi koosseisus

Aruandeaastal muudatusi konsolideerimisgrupi koosseisus ei toimunud.

Konsolideerimisgrupi äritegevuse hooajalisus ja majandustegevuse tsüklilisus

Ehitusmetall OÜ majandustegevus ei ole hooajaline ega tsükliline vaid on järjepidev kogu aasta vältel. Konsolideeritava üksuse Arras

Construction Furniture OÜ tegevus on pigem hooajaline ja on seotud ehitussektori hooajalisusega, aktiivsem periood jääb kevadest sügiseni.

Konsolideeritaval üksusel BBQ Farm OÜ majandusaastal tegevus puudus. Konsolideeritaval üksusel Arras Real Estate OÜ on majandustegevus järjepidev sõltumata hooajast.

Grupi sündmused aruandeaastal

Konsolideeritav üksus Arras Construction Furniture OÜ jätkas tavapärast tegevust, tegeleti tootmisprotsesside efektiivsusnäitajate tõusuga.

Arras Real Estate OÜ jätkas tavapärase ärimudeliga. Kuid tehti muudatusi juhtimises. Kaotati eraldiseisev haldusjuhi ametikoht ja igapäevane juhtimine delegeeriti Grupi juhtkonna vahel laiali.

Konsolideerimisgrupi dividendipoliitika

Dividendipoliitikat välja töötatud ei ole. Iga aastane kasumi jaotamine otsustatakse osanike poolt üldkoosolekul. Ettevõtte majandusarengut mõjutavad üldmajanduslikud ja äritegevusele spetsiifilised asjaolud või arengusuunad, mis on majandusaastal mõjutanud või võivad järgnevatel aastatel mõjutada ettevõtte finantsseisundit või majandustulemust.

Konsolideeriv üksus

Ehitusmetall OÜ tegevusalaks oli lõppenud majandusaastal valdusfirmade tegevus (EMTAK kood 64201 valdusfirmade tegevus).

EHITUSMETALL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.