Rohkema info nägemiseks:

K-FARM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume täpset finantsjuhtimist, alates maksunõustamisest kuni palgaarvestuseni, kasutades tipptasemel tarkvara nagu Merit Aktiva ja Costpocket.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus finantskeerukus on lahti harutatud ja teie ettevõtte finantstervis on meie peamine prioriteet. K-FARM OÜ-s mõistame, et teie edu aluseks on põhjalik ja strateegiline finantsjuhtimine. Meie missioon on lihtne: Pakume täpset finantsjuhtimist, alates maksunõustamisest kuni palgaarvestuseni, kasutades tipptasemel tarkvara nagu Merit Aktiva ja Costpocket.

Aastatepikkuse kogemusega finantsvaldkonnas toome lauale teadmiste ja kogemuste pagasi, mis võimaldab teil teha teadlikke otsuseid ja saada parema kontrolli oma finantside üle. Tööstuse juhtiva tarkvara kasutamine tagab teie finantsaruannete täpsuse ja õigeaegsuse, samal ajal kui meie palgaarvestuse teenused tagavad, et teie töötajad saavad õigesti ja õigeaegselt tasustatud.

Meie teenused

  • Kontode ja finantsaruannete ettevalmistamine: Igapäevasest finantsandmetest täpse tehingute jälgimiseni koostame selged ja struktureeritud finantsaruanded, mis aitavad teil mõista oma ettevõtte rahavooge ja teha tulevikuks nutikamaid finantsotsuseid.
  • Maksunõustamine ja maksudeklaratsioonide esitamine: Maksude maailm võib olla keeruline ja aeganõudev. Meie maksunõustamisteenus juhatab teid läbi maksuseaduste keerukuste, pakkudes selgeid ja seaduslikult toetatud lahendusi, mis aitavad teie ettevõttel saavutada maksusäästu. Lisaks käitleme professionaalselt maksudeklaratsioonide esitamist, tagades, et teie ettevõte täidab kõik maksukohustused õigeaegselt.
  • Palgaarvestus ja personal: Meie palgaarvestusteenused on kavandatud teie personalivajaduste tõhusaks haldamiseks, tagades, et teie tööjõud saab täpselt ja õigeaegselt tasustatud, iga kord.

Meie kvaliteetse teeninduse pühendumust peegeldab meie individuaalne lähenemine. Tunnistame, et igal ettevõttel on unikaalsed vajadused ja me kohandame oma teenuseid nende nõudmiste rahuldamiseks. Täpsusele ja tähtaegadele keskendudes tagame, et teie raamatupidamine on alati ajakohane, vältides viivitusi ja võimalikke trahve.

Usaldus on meie kliendisuhete nurgakivi. Oleme loonud tugevad sidemed oma klientidega, kes võivad alati loota usaldusväärsele ja järjepidevale teenindusele. Finantsedu navigeerimine! ei ole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile.

Täpsema ülevaate meie teenustest ja hinnakujundusest leiate meie Teenuste lehelt.

K-FARM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart

Teie maksunõustamine on olnud hindamatu!

- Kadri

Olen väga rahul teie teenustega!

- Jaak

Teie klienditeenindus on olnud ülihea.

K-FARM OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ K-Farm on tegutsev alates 2008 aastast. Põhitegevusalaks on metsamajandust abistavad tegevused. Alates 2021 aastast on lisategevuseks lisandunud raamatupidamisteenuse osutamine ja finantsalane nõustamine. Vähesel määral tegeleme ka matkaauto rendiga. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev ja pidevalt laienev.

Dropdown

kõik artiklid

5 maksunippi iga ettevõtja jaoks, mida teadma peaks

Ettevõtjana on maksude mõistmine ja haldamine sama oluline kui ükskõik milline muu äritegevuse aspekt. Efektiivne maksuplaneerimine aitab sul raha säästa, välti
ssb.ee
Ettevõtjana on maksude mõistmine ja haldamine sama oluline kui ükskõik milline muu äritegevuse aspekt. Efektiivne maksuplaneerimine aitab sul raha säästa, vältida õiguslikke probleeme ja annab selgema pildi sinu ettevõtte finantstervisest. Maksustrateegia väljatöötamine on oluline oma kohustuste minimeerimiseks ja potentsiaalsete eeliste maksimeerimiseks. See hõlmab oma äriotsuste maksutagajärgede mõistmist ja vastavalt planeerimist. Ettevõtjad seisavad sageli silmitsi ainulaadsete maksuprobleemidega, nagu kõikuv sissetulek, füüsilisest isikust ettevõtja maksud ja erinevate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.