Rohkema info nägemiseks:

ANDMARIS GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4170; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ANDMARIS GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ANDMARIS GRUPP OÜ eesmärgiks on pakkuda kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid, keskendudes puuhooldusele, ohtlike puude langetamisele ning raskete veoste transpordile. Meie tegevuse keskmes on ohutus, professionaalsus ja kliendile parima võimaliku lahenduse pakkumine.

Meie ettevõte sai alguse soovist pakkuda midagi enamat kui lihtsalt teenust. Meie meeskonda ühendab kirg looduse ja tehnoloogia vastu, mis aitab lahendada keerulisi väljakutseid ohutult ja tõhusalt. Oleme spetsialiseerunud arboristitöödele ja puuhooldusele, mis nõuab oskusi, teadmisi ning pidevat valmisolekut. Iga puu ja iga töökoht on ainulaadne, mistõttu läheneme igale projektile individuaalselt, hinnates riske ja leides sobivaimad lahendused. Meie klientide seas on nii eraisikuid, kes vajavad ohtlike puude langetamist oma koduaias, kui ka ettevõtteid, kes vajavad suuremahulisi hooldustöid ja transporditeenuseid.

Lisaks arboristitöödele oleme uhked ka oma võimekuse üle pakkuda kvaliteetset raskete veoste transporti. Olgu tegemist rasketehnikaga, ehitusmaterjalide või erimõõtmeliste veostega – meie masinapark ja meeskond on valmis viima need turvaliselt ja täpselt sihtpunkti. Meie teenuste valikusse kuulub ka tõstukite ja raskeveokite rent, et pakkuda klientidele vajalikke töövahendeid otse kätte.

Kuna usume, et kliendi rahulolu algab lihtsatest ja mugavatest lahendustest, pakume ka küttepuude müüki ja transporti. Aitame inimestel tagada sooja kodu mugavalt ja kiirelt. Meie küttepuud on kvaliteetsed ja tarnitakse otse kohale, tagades kliendi rahulolu ja mugavuse igal sammul. Soovime, et meie kliendid ei peaks muretsema tarne või kvaliteedi pärast, seega teeme kõik endast oleneva, et pakkuda kiiret ja täpset teenust.

ANDMARIS GRUPP OÜ meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on pikaajaline kogemus nii puuhoolduse, tõstukitööde kui ka transporditeenuste valdkonnas. Meie tehnika on kaasaegne ja usaldusväärne, mis võimaldab meil pakkuda teenuseid kõrgeimal tasemel. Pidev enesetäiendamine ja turvalisuse tagamine on meie töö lahutamatu osa. Kliendi rahulolu ja töö täpsus on meile alati esmatähtis.

ANDMARIS GRUPP OÜ on ettevõte, mille eesmärk on pakkuda terviklahendusi nii maapinnal kui kõrgustes, aidates lahendada keerulised ja ohtlikud olukorrad turvaliselt ning tõhusalt. Usume, et kvaliteet ja hooliv suhtumine loovad aluse pikaajalistele koostöösuhetele ja rahulolevatele klientidele.

ANDMARIS GRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan T.

Töö tehti suurepärase täpsusega ning mul oli kindlus, et minu vara on ohtlike puude eest kaitstud!

- Mari K.

Kindlasti soovitan neid kõigile, kes vajavad kvaliteetseid küttepuude ja usaldusväärset kohaletimetamist!

- Liis M.

Töö tehti suurepäraselt ja meeskond oli väga sõbralik ning abivalmis. Suur tänu teile!

Raskeveotreileri teenus – turvaline ja efektiivne lahendus raskete esemete transportimiseks

Raskeveotreileri teenus on hädavajalik lahendus, kui tegemist on suurte ja raskete esemete transportimisega. Olgu need ehitusmaterjalid, masinaosad või muud mahukad koormad – raskeveotreilerid pakuvad vajaliku jõudluse ja turvalisuse, et tagada teie kauba kiire ja ohutu kohaletoimetamine. Käesolevas artiklis vaatleme, mida peate teadma raskeveotreileri teenuse kohta, sealhulgas teenuse eeliseid, valikukriteeriume ja praktilisi nõuandeid. Miks valida raskeveotreileri teenus? Raskeveotreileri teenus pakub mitmeid eeliseid, mis teevad selle hädavajalikuks eriotstarbeliste esemete

Dropdown

kõik artiklid

Küttepuude müük – kuidas valida ja osta kvaliteetset küttepuitu

Küttepuud on oluline osa meie koduste kütteallikate valikust, pakkudes mitte ainult soojust, vaid ka mugavust ja koduõhku. Õige küttepuu valimine ja ostmine või
ssb.ee
Küttepuud on oluline osa meie koduste kütteallikate valikust, pakkudes mitte ainult soojust, vaid ka mugavust ja koduõhku. Õige küttepuu valimine ja ostmine võib oluliselt mõjutada teie kütte efektiivsust ja kulusid. Käesolevas artiklis käsitleme, kuidas valida kvaliteetseid küttepuude, mida arvestada ostmisel ja kuidas tagada nende tõhus kasutamine. Miks on küttepuud populaarne valik? Küttepuud on endiselt üks populaarsemaid kütteallikaid, kuna nad pakuvad soojust ja koduõhku looduslikul ja öko-sõbralikul viisil. Puidust kütmine on sageli odavam kui elektri- või gaasiküte, eriti kui puude

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.