Rohkema info nägemiseks:

1Office Estonia OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3581; jälgijaid - 30. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta 1OFFICE ESTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

1Office Estonia OÜ hetkeolukord

Juba 3581 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 30 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

1Office Estonia OÜ on 1Office Group OÜ tütarettevõte. 1Office Group OÜ on rahvusvaheline äriteenuste kontsern, mis tegutseb

Põhja-Euroopas. Grupi tütarettevõtted pakuvad Londoni, Dublini, Stockholmi, Helsingi, Riia, Vilniuse ja Tallinna kontorites raamatupidamisteenust, maksunõustamist, juriidilist teenust, äriühingute teenust, virtuaalkontori teenust ja bürooruume. 2022. aastal kasvas ettevõtte müügitulu 3,3% võrrelduna 2021. aastaga, ulatudes 1 802 423 euroni. Ettevõtte aruandeaasta kasum oli 120 936 eurot.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Puhaskasumimarginaal 0,07 0,15

Maksevõime kattekordaja 2,49 1,31

ROE 14,99 34,37

ROA 10,25 28,75

Puhaskasumimarginaal = puhaskasum / müügitulu

Maksevõime kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustused

ROE = puhaskasum / omakapital * 100

ROA = puhaskasum / varad kokku * 100

Äritugiteenuste turg on Eestis väga aktiivses arengus. Seda eelkõige mitteresidente teenindavas kliendisegmendis ja seda suuresti tänu e-residentsuse projektile, kuhu Eesti riik jõuliselt investeerib. Küll aga on see kaasa toonud ka väga tugeva konkurentsi, sest uusi teenusepakkujaid on palju turule lisandunud. Sellest hoolimata on 1Office kindlal turupositsioonil ning seda eelkõige tänu heale koostööle oma pikaaegsete partneritega ning investeeringutele teenuse parendamiseks. Nagu ka paljud teiste valdkondade ärid on mõningane sessoonsus ka 1Office äris. Ilmselgelt võib hooajaks pidada kevadet, sest siis kukuvad paljud riiklikud raamatupidamisega seotud tähtajad ning aktiivsem on ka sügis. Veidi rahulikumad perioodid on talv ja suvi. Küll aga kõikumine pole suur ning jääb c 10% piiresse. Nagu ka teised teenusepakkujad pistab 1Office kindlasti rinda Eesti turul oleva tööjõu defitsiidiga, kuid olles Äripäeva andmetel 2021 nr 1 raamatupidamisteenuse pakkuja Eestis, oleme nähtavad ka parimaile spetsialistidele. Andes oma panuse Eesti regionaalsesse arengusse oleme uhked oma Hiiumaa kontori üle.

1Office Estonia OÜ müüginumbritest ilmselgelt nähtav ka üleüldine majandussurutis. Ettevõtjad on ilmselgelt passiivsemad uute ettevõtete alustamisel, mis kahjuks peegeldub ka meie müüginumbrites, olles võrreldes eelmise aastaga kohati kuni 15% kahanenud. Kõigest eelnevast tulenevalt on suurenenud ka turu surve ehk vähemate klientide pärast on lahti hinnasõda. Kokkuvõtteks pole 1Office’l langenud müüdavate teenusühikute arv, küll aga teenitav tulu müügitehingute pealt. Olukorra parandamiseks on plaanis aasta teises pooles teha mõningaid korrektuure hinnastamises.

1Office Estonia OÜ jätkab raamatupidamisteenuse, maksunõustamise, juriidilise teenuse, äriühingute teenuse, virtuaalkontori teenuse ja bürooruumide pakkumisega. Prognoosime müügitulu jätkuvat kasvu 2023. aastaks ning jätkame e-kanalite arendamist kliendirahulolu hoidmiseks ja tõstmiseks.

1Office Estonia OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.