Rohkema info nägemiseks:

REDGATE CAPITAL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5459; jälgijaid - 40. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta REDGATE CAPITAL AS kohta arvamuslugu!"

Valeria Kiisk: Kristen Michalil ei ole ambitsiooni

Valeria Kiisk. Foto: Liis Treimann Tulevase peaministri Kristen Michali manitsus, et talle ei tasu kõrgeid ootusi seada, on vale käik, leidis Äripäeva saates „Kuum tool“ Redgate’i partner Valeria Kiisk. „Minna valitsusse, öeldes, et ambitsiooni ei ole, on natuke totter,“ sõnas Kiisk. Nimelt on Kristen Michal öelnud, et tema palve on uue valitsuse osas hoida ootused [...] The post Valeria Kiisk: Kristen Michalil ei ole ambitsiooni appeared first on Redgate.

Loe algallikast redgatecapital.eu

Dropdown

kõik artiklid

Valeria Kiisk: võlakirjaturul on märgiline aeg

  Liven, Bigbank, Holm Bank, Šiauliu Bankas, Marijas2 ja Consilium Optimum – need on nimed, kellele laenu andmise üle peab investor lähiajal otsustama. Investor
redgatecapital.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.