Rohkema info nägemiseks:

CABELLO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Cabello on kaasaegne juuksurisalong, kus personaalne lähenemine ja professionaalne oskusteave kohtuvad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Cabello on juuksurisalong, mis keskendub iga kliendi ainulaadse ilu esitlemisele läbi professionaalse ja isikupärase lähenemise. Meie eesmärk on pakkuda kõrgekvaliteedilisi juuksuriteenuseid, sealhulgas juukselõikust, värvimist ja hooldust, et iga klient lahkuks salongist enesekindla ja rahulolevana.

Meie lugu algas lihtsast soovist luua koht, kus inimesed tunnevad end hästi ja saavad professionaalset teenindust, mis vastab nende individuaalsetele vajadustele. Cabello asutajad on kogenud juuksurid, kellel on aastatepikkune kogemus ja kirg juuksehoolduse vastu. Meie meeskond usub, et iga inimene on ainulaadne ja väärt oma stiili, seetõttu pakume laia valikut teenuseid, et iga klient leiaks just endale sobiva lahenduse.

Meie teenuste hulka kuuluvad professionaalsed juukselõikused ja stiilid, mis hõlmavad nii meeste, naiste kui laste juukselõikust. Meie juuksurid on spetsialiseerunud viimastele trendidele ja klassikalistele stiilidele, et pakkuda täpselt seda, mida meie kliendid otsivad. Olgu tegu igapäevase soenguga või eriliste sündmustega, meie eesmärk on luua stiil, mis peegeldab iga kliendi isikupära ja eelistusi.

Juuste värvimine on meie teenuste keskmes, kus pakume erinevaid lahendusi, sealhulgas täisjuuste värvimist, juuksejuurte värvimist, balayage'i ja ombré tehnikat. Kasutame ainult kvaliteetseid ja turvalisi värvitooteid, et tagada mitte ainult suurepärane välimus, vaid ka juuste tervis ja heaolu. Meie värvimisspetsialistid on kursis viimaste suundumuste ja tehnoloogiate, et pakkuda parimat teenust.

Juuksehooldus ja taastusravi on meie teine suur teenus, mille alla kuuluvad peanaha hooldus, keratiinihooldused ja juuste niisutavad maskid. Meie eesmärk on tagada, et teie juuksed oleksid terved ja säravad, ning pakume personaalset nõustamist, et leida parim lahendus teie juuste vajadustele.

Cabello on rohkem kui lihtsalt juuksurisalong – see on koht, kus kohtuvad professionaalsus, kirg ja personaalne lähenemine. Meie meeskond on pühendunud tagama, et iga külastus oleks meeldiv ja tulemus oleks täpselt see, mida ootate. Tervitame teid soojalt ja ootame, et saaksime aidata teil leida oma täiuslik stiil.

CABELLO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Airi V.

Väga meeldiv teenindus

- Eve K.

Väga meeldiv teenindus ja rahulik õhkkond.

- Elen U.

Kliendikeskne ja meeldiv teenindus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Juuksekeratiini hooldus: Täiuslik lahendus kahjustatud ja elututele juustele

Juuksekeratiini hooldus on kaasaegne juuksehoolduse protseduur, mis on mõeldud taastama ja tugevdama juukseid, muutes need siledaks, läikivaks ja paremini hallatavaks. See protseduur on saanud viimastel aastatel üha populaarsemaks, pakkudes lahendust paljudele juuste probleemidele, sealhulgas kahjustustele, kuivusele ja elutusele välimusele. Selles artiklis vaatleme, kuidas juuksekeratiini hooldus toimib, millele tähelepanu pöörata ja milliseid eeliseid see pakub. Kuidas juuksekeratiini hooldus töötab? Juuksekeratiini hooldus hõlmab keratiini, loomuliku valgu, mis moodustab suure osa

Dropdown

kõik artiklid

Juuste värvimine: Loominguline võimalus eneseväljenduseks ja stiiliuuenduseks

Juuste värvimine: Loominguline võimalus eneseväljenduseks ja stiiliuuenduseks   Juuste värvimine on üks võimsamaid viise oma välimuse muutmiseks ja isikupära rõ
ssb.ee
Juuste värvimine: Loominguline võimalus eneseväljenduseks ja stiiliuuenduseks Juuste värvimine on üks võimsamaid viise oma välimuse muutmiseks ja isikupära rõhutamiseks. See mitte ainult ei lisa juustele värvi, vaid võib radikaalselt muuta sinu stiili, andes sulle võimaluse eksperimenteerida ja eneseväljenduseks. Selles artiklis vaatleme, miks on juuste värvimine populaarne, milliseid erinevaid värvimistehnikaid on olemas ning kuidas valida just endale sobiv värv. Miks on juuste värvimine populaarne? Juuste värvimine pakub ainulaadset võimalust muuta oma välimust ilma suurema

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.