Rohkema info nägemiseks:

SUKELDUMISKURSUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 338; jälgijaid - 6. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SUKELDUMISKURSUSED OÜ kohta arvamuslugu!"

SUKELDUMISKURSUSED OÜ hetkeolukord

Juba 338 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sukeldumiskursuste OÜ põhitegevuseks on sukeldumiskoolitused vastavalt PADI, NDL ja IANTD reeglitele ja standarditele. 2022 aastal sellega ka tegeleti. Põhilisteks klientideks on füüsilised isikud, aga ka äriettevõtted.

Kõik ettevõttes kursuseid läbiviivad isikud on PADI, NDL ja IANTD sukeldumisinstruktorid (www.padi.com).

Olles pikaajalise sukeldumiskursuste läbiviimise kogemusega, oleme suutnud müüa teenust klientidele, kellel endal puudub selles valdkonnas küllaldane kogemus või kellel puuduvad selleks vajalikud algteadmised.

Sukeldumiskursuste ja – koolituste läbiviimine on ka tulevikus peamiseks teenuseks müügi valdkonnaks. Hetkel tegutsetakse enamasti Tartus, kuid plaanis on pakkuda koolitusi ka mujal Eestis.

Tegevjuhtkonnale ega juhtorgani liikmetele pole arvestatud tasusid ega tehtud soodustusi.

Sukeldumiskursused OÜ jätkab tegevust 2023. aastal.

SUKELDUMISKURSUSED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.