Rohkema info nägemiseks:

CARNET OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Firma pakub autoveotreilerite transportteenused ning sadulveokitega kaubavedu Euroopa-siseselt.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates meie asutamisest 2008. aastal on CarNet OÜ olnud transpordi- ja logistikatööstuse revolutsiooni eesrindel. Meie põhimissiooniks on olnud pakkuda võrdset sõidukite transporti üle Euroopa, tagades, et teie last jõuab sihtkohta suurima hoole ja tõhususega.

Kümne autoga autoveokite flotiga oleme spetsialiseerunud nii täis- kui ka osakoormatele, rahuldades meie klientide mitmekesiseid vajadusi. Meie teenused ei piirdu ainult sõidukite transpordiga; me haldame ka terviklikke logistikalahendusi, et muuta teie saatmiskogemus sujuvamaks.

Meie usaldusväärsete partnerite võrgustik ulatub üle Eesti ja kogu Euroopa, võimaldades meil pakkuda õmblusteta transporditeenuseid. Meie kogenud juhtide asjatundlikkus tagab, et teie sõidukid on turvalistes kätes, tagades kiire ja kvaliteetse teenuse iga kord.

CarNet OÜ-s mõistame transpordis turvalisuse tähtsust. Seetõttu on kõik meie poolt transporditud kaubad kaetud CMR kindlustusega, kaitstes kaupade kadumise või kahjustumise eest alates vastuvõtmisest kuni kohaletoimetamiseni. Meie pühendumust teie meelerahule näitab veelgi meie võime pakkuda lisakindlustuskaitset meie partnerluste kaudu Credo Insurance Brokersi ja If Kindlustusega, tagades 100% kaubakindlustuse neile, kes seda vajavad.

Meie galerii esitleb meie pühendumust transpordis tipptasemele ja meie kontaktandmed on alati saadaval, et te saaksite pöörduda hinnapakkumiste, teenusepäringute või mis tahes küsimustega, mida teil võib olla. Oleme rohkem kui lihtsalt transpordiettevõte; oleme teie usaldusväärne partner logistikas, pühendunud teie äri edasiviimisele.

Avastage erinevust CarNet OÜ-ga – kus iga reis on tunnistus meie pühendumusest transpordi- ja kullerteenuste tipptasemele.

Kontakt

CARNET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ene K.

CarNet OÜ on alati täpselt ja õigeaegselt kohale jõudnud. Suurepärane teenus, millele võib loota.

- Aivar T.

Äärmiselt rahulik ja professionaalne teenindus. Usaldusväärsed partnerid logistikamaailmas.

- Jaanika P.

CarNet OÜ on osutunud usaldusväärseks transporditeenuse pakkujaks. Suhtlus on alati sujuv ja kiire.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas valida õige sõidukite transporditeenus?

Enne sõidukite transporditeenuse valimist on oluline kaaluda, milliseid sõidukeid on vaja liigutada. Olgu tegemist luksusautode, elektrisõidukite või rasketehnikaga, iga kategooria nõuab erilist käsitsemist ja hoolt. Veenduge, et transpordiettevõttel oleks kogemusi teie sõidukitüübiga. Transporditeed võivad oluliselt erineda distantsi, geograafia ja piiriületusnõuete poolest. Usaldusväärne transporditeenus peaks pakkuma kõikehõlmavat võrgustikku Euroopas ja olema osav piiriüleste logistikate haldamisel. Tähtaegsus on oluline, eriti edasimüüjatele ja tootjatele. Kontrollige

Dropdown

kõik artiklid

Milline on CMR kindlustuse tähtsus sõidukilogistikas?

Rahvusvahelise maanteetranspordi kaubaveolepingu konventsioon (CMR) on rahvusvaheline kokkulepe, mis allkirjastati Genfis 1956. aastal. See sätestab ühtse õigus
ssb.ee
Rahvusvahelise maanteetranspordi kaubaveolepingu konventsioon (CMR) on rahvusvaheline kokkulepe, mis allkirjastati Genfis 1956. aastal. See sätestab ühtse õigusraamistiku, mis reguleerib kaupade maanteetranspordi tingimusi erinevates riikides asuvate osapoolte vahel, kes on konventsiooni ratifitseerinud. CMR kindlustus on poliis, mis on kooskõlas selle konventsiooni sätetega, pakkudes katet transiidis olevatele kaupadele. CMR kindlustus hõlmab tavaliselt kaitset kaotuse, kahjustumise või varguse eest, kui sõiduk on transiidis. Samuti katab see vastutuse tarneviivituste ja muude rahvusvahelise

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.