Rohkema info nägemiseks:

KAGE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 264; jälgijaid - 3. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta KAGE OÜ kohta arvamuslugu!"

KAGE OÜ hetkeolukord

Juba 264 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Kage majandustegevus oli 2022 aastal tagasihoidlik. Ettevõte on varasemalt pakkunud projektipõhiseid konsultatsiooniteenuseid terviseuuringute valdkonnas ning ärikoolitusi ning nõustamist ning antud tegevustega on plaanis ka edaspidi jätkata. Osaühingu juhatus prognoosib 2023. aastaks mõningast tegevusmahtude kasvu. Osaühingu juhatus kinnitab et OÜ Kage on jätkuvalt tegutsev ettevõte.

OÜ Kage ei kasutanud 2022. aastal palgalist tööjõudu ning osaühingu juhatuse liikmed oma töö eest eraldi tasu ei saanud. Juhatuse liikmetele nende lahkumisel või vabastamisel täiendavaid kompensatsioone ja hüvitisi ette nähtud ei ole. Tegevjuhi ülesandeid täidab juhatuse liige Kalle Ahi (kalle.ahi@gmail.com).

KAGE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.