Rohkema info nägemiseks:

PÕRANDAEHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 803; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PÕRANDAEHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

PÕRANDAEHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 803 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Põrandaehitus põhitegevuseks on puitpõrandatööd- spetsialiseerutud on puitpõrandate lihvimisele, viimistlusele ja järelhooldusele.

Aruandeaasta peamised kliendigrupid olid:

Ehitusettevõtted ning ehitusmaterjalide müüjad (Teket AP OÜ, Holzland OÜ, Vennad Ehitus (cid:127)

OÜ) ; muud eraettevõtted (Lydia Hotell OÜ, AS Rait, Lemeks AS) (cid:127) organisatsioonid, sihtasutused ja omavalitsused (Tartu Ülikool; Rõuge Vallavalitsus;) (cid:127) eraisikud .

(cid:127)

OÜ Põrandaehitus 2022. aasta suuremad tööd olid:

Karlova kool, Salme 1a, Tartu (Põrandate lihvimine ja viimitlus) (cid:127)

Haanja kooli spordisaal (põrandate lihvimine ja viimistlus koos väljakute joonimisega) (cid:127)

Tartu Ülikool (Jakobi 5 õppehoone põrandate lihvimine ja viimistlus) (cid:127)

Lustivere hooldekodu (Vanade põrandate kohtparandused, lihvimine ja viimistlus) (cid:127)

Mulgi Elamuskeskus (Uute põrandate ja trepi lihvimine ja viimistlus) (cid:127) 2022. aastal jätkati muude tegevuste kõrval ka renditeenuse arendustegevusi. Soetati ka mõningaid masinaid, mida välja rentida. 2023. aastal plaanitakse jõuda renditeenus planeeritust vähemalt osalises mahus toimima saada.

Hetkel annab OÜ Põrandaehitus tööd kahele spetsialistile ning ühele abitöölisele. Suuremahuliste tööde juures kasutatakse alltöövõtjate abi.

PÕRANDAEHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.