Rohkema info nägemiseks:

OK INCURE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
OK Incure on rahvusvahelise võrgustikuga inkassovaldkonna ekspert. Meie põhitegevus on krediidihaldus, nõuete ost, võlgnevuste kohtuväline ja kohtulik sissenõudmine Eesti Vabariigi territooriumil.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tere tulemast OK Incure\'i – rahvusvahelise võrgustikuga inkassovaldkonna eksperdi juurde, kes on pühendunud teie võlgnevuste tõhusale lahendamisele Eesti Vabariigi territooriumil. Oleme uhked kuulumise üle B2Holding finantsgruppi, mille peakontor asub Oslos, ning oleme ülemaailmselt tunnustatud krediidihalduse, nõuete ostmise ning võlgnevuste kohtuvälise ja kohtuliku sissenõudmise valdkonnas.

OK Incure on Soome inkassoettevõtte OK Perintä Oy tütarettevõte, kellel on enam kui veerandsajandi pikkune kogemus Eesti inkassoturul alates 1997. aastast. Koos emaettevõttega moodustame osa B2Holding finantsgrupist, mis on kiiresti laienenud üle 20 riigi Skandinaavias ja mujal Euroopas, omades kontoreid ka Austrias ja Luksemburgis.

Abistame teid tõhusate krediidilahenduste väljatöötamisel, tagades teie ettevõtte rahavoogude stabiilsuse ja usaldusväärsuse. Pakume võimalust müüa oma nõuded meile, võimaldades teil vabastada ressursse ja keskenduda oma ettevõtte peamistele tegevustele.

Kasutades meie ekspertteadmisi ja kogemusi, aitame teil lahendada võlgnevusi kohtuvälisel tasandil, hoides ära pikaajalisi kohtuvaidlusi. Kui kohtulik sissenõue on vältimatu, esindavad meie kogenud juristid teie huve kohtus, tagades õiglase ja tõhusa protsessi.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valdkonnas töötanud aastakümneid, omades sügavat arusaamist nii siseriiklike kui ka rahvusvaheliste inkassostandardite kohta. Oleme pühendunud mitte ainult äriklientidele, vaid ka eraklientidele, pakkudes neile professionaalset ja personaalset teenust.

Kui otsite usaldusväärset partnerit võlgnevuste lahendamiseks, ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et pakkuda teile parimat võimalikku tuge ja leida teie ettevõttele kohandatud lahendus. Ärge laske võlgadel takistada teie ettevõtte edu – usaldage OK Incure ja laske meil aidata teil taastada finantsstabiilsus ja kindlustunne.

Võtke meiega kohe ühendust ja laske meil aidata teil leida parim lahendus teie vajadustele!

KONTAKT

OK INCURE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Triin S.

OK Incure suudab võlgnevused kiiresti lahendada, andes meile finantsrahu tagasi. Suurepärane teenus!

- Anneli K.

OK Incure'i meeskond oli kannatlik ja abivalmis, aidates meil keerulise võlgnikuga toime tulla. Suur tänu!

- Risto V.

OK Incure'i teenus on uskumatult professionaalne ja usaldusväärne. Meie ettevõte on nendega väga rahul!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

OK INCURE OÜ tegevusaruanne 2022

OK Incure OÜ on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on krediidihaldusteenuste osutamine Eesti Vabariigis ja välisriikides. Selle saavutamiseks teeb ettevõte tihedat koostööd oma partneriga TCM Group International-is. Aastal 2022 pöörati ettevõttesiseselt suurimat tähelepanu tehniliste lahenduste arendamisele ja automatiseerimise tõhustamisele menetlusprotsessides. See oli oluline samm ettevõtte arengus, kuna see võimaldas suurendada efektiivsust ja vähendada vigade riski.2022. aasta eesmärgiks oli ettevõtte müügitegevuse tõstmine nõuete portfellide ostmisel. See oli oluline samm ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitab krediidihaldusteenus sinu ettevõtet?

Kui ettevõtte finantsmurede varjud hakkavad kogunema ja võlgnevused tunduvad muutuvat hirmutavaks reaalsuseks, tuleb appi sõbralik krediidihaldus. OK Incure pak
ssb.ee
Kui ettevõtte finantsmurede varjud hakkavad kogunema ja võlgnevused tunduvad muutuvat hirmutavaks reaalsuseks, tuleb appi sõbralik krediidihaldus. OK Incure pakub mitmekülgset krediidihaldusteenust, mis mitte ainult ei vabasta teid ebameeldivast ülesandest võlglasi jälitada, vaid aitab ka säilitada teie väärtuslikke kliendisuhteid. Krediidihalduse spetsialistid võtavad õigeaegselt ühendust võlgnikega, pakkudes neile võimalust oma võlad kiiresti ja korrektselt likvideerida. Meie sõbralikud meeldetuletused on hoolikalt sõnastatud ja pole kunagi survet avaldavad. Loome koos teiega kohandatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.