Rohkema info nägemiseks:

MOXISA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3470; jälgijaid - 412. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MOXISA OÜ kohta arvamuslugu!"

MOXISA OÜ hetkeolukord

Juba 3470 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 412 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Moxisa on kantud Äriregistri B-osa kaardile seisuga 25.09.2008.a. numbri 11542282 all.

Osakapital suurendati 202800 Euro-ni.

Osaühingu põhitegevusalaks oli 2014.aastast kivisöe hulgimüük.

Meie eesmärk on säilitada püsiv kasv, reageerides kiiresti turu muutustele. OÜ Moxisa juhtkond usub, et vôtmesônaks järjest tihenevas konkurentsi tingimustes on efektiivsus. Seetôttu pöörame senisest suuremat tähelepanu rangele kulude kontrollile. Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes osaühingu tegevuse jätkuvusest.

Olukord maailmas on avaldanud ettevõtte majandustegevusele olulist mõju ning põhjustanud kahtluse ettevõtte tegevuse jätkusuutlikkuses.

Praegune olukord Ukrainas ja riikidevahelised suhted on meie äritegevust oluliselt mõjutanud.

See situatsioon ilmus juba 2021. aasta teises pooles. Juba 2021. aastal oli peatanud suuremate tarnijatega lepingud.

Juhtkond usub, et olukord on lühiajaline ja stabiliseerub järgmise aasta jooksul. Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud, lähtudes tegevuse jätkuvuse printsiibist, kuna juhtkonna hinnangul on ettevõte võimeline taastama suurema osa oma majandustegevusest ligikaudu ühe aasta jooksul pärast eriolukorra piirangute lõppu.

Vaadeldes hetkeolukorda maailmas, otsime uusi tegevusvaldkondi ja kasumiallikaid.

Tegeleme ettevõtte varasemate tegevusaladega, omades laialdasi kogemusi ja teadmisi selles vallas, nimelt laevade prahtimises, agentuuri- ja konsultatsiooniteenuste osutamises. Oleme pidevas kontaktis oma partneritega ja otsime uusi sidemeid võimalikeks tegevusteks uutes valdkondades: - põllumajandus, väetistega varustamine; - ehitus, ehitusmaterjalid; - toit.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Moxisa põhieesmärgiks järgmiseks majandusaastaks on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine jahenenud majanduskeskkonnas, ning sortimendi laiendamine.

MOXISA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.