Rohkema info nägemiseks:

TOONKILE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2828; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TOONKILE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast TOONKILE OÜ-sse, kus me usume, et teie sõidukid ja ruumid väärivad suurimat hoolt ja privaatsust. Meie teekond algas kirglikust soovist tõsta teie autode ja hoonete turvalisust, mugavust ja esteetikat kvaliteetsete kilede abil.

TOONKILE OÜ on pühendunud teie sõiduki või ruumi täiustamisele parimate kilelahendustega. Meie tegevus ulatub autoklaaside toonimisest ja mürasummutuse paigaldamisest kuni dekoreerivate kilede kasutamiseni, pakkudes mitmekülgseid teenuseid, mis rahuldavad nii üksikute autode omanike kui ka suurettevõtete vajadusi.

Kui astute sisse meie töökotta või võtate meiega ühendust, kohtute professionaalse meeskonnaga, kelle eesmärk on pakkuda tipptasemel teenust igale kliendile. Meie ekspertide oskused ja teadmised tagavad, et iga kile paigaldus on ühtlane ja vastab teie ootustele, olgu see siis päikesekaitsekile tuuleklaasile või dekoratiivne kile kontoriakendele.

Ent meie tegevus ulatub kaugemale kui ainult autod. TOONKILE OÜ laiendab oma teenuseid hoonetele, pakkudes mitmesuguseid kilelahendusi, mis muudavad iga klaaspinna kunstiteoseks. Kas vajate päikesekaitsekilet kontoriruumidesse või matist kilet privaatsuse suurendamiseks, oleme siin, et pakkuda kvaliteetseid lahendusi, mis vastavad teie vajadustele.

Meie klientide rahulolu on meie jaoks esmatähtis ning me oleme uhked selle üle, et oleme aidanud tuhandeid inimesi ja ettevõtteid oma sõidukeid ja hooneid täiustada. Liitudes rahulolevate klientide hulgaga, saate kogeda TOONKILE OÜ erinevust. Oleme siin selleks, et muuta teie sõiduk või ruum mugavamaks, turvalisemaks ja stiilsemaks.

Las me aitame teil teha avalduse meie kiledega, sest TOONKILE OÜ-s katame me rohkem kui lihtsalt aknad; me katame teie vajadused. Võtke meiega ühendust juba täna, et teada saada, kuidas me saame parandada teie sõiduki või ruumi mugavust, turvalisust ja stiili.

Kontakt

TOONKILE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marju P.

Suurepärane teenindus ja tulemus! Tänud, et muutsite mu auto nii mugavaks ja stiilseks.

- Priit S.

Olen äärmiselt rahul kilepaigaldusega. See lisab nii palju privaatsust ja kaitset päikese eest.

- Marko T.

Teenindus oli meeldiv ja kiire ning tulemus ületas ootused. Soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Autoklaaside toonimine | Toonkile paigaldus

Oled sa kunagi unistanud autost, mis mitte ainult ei kaitse sind päikese eest, vaid näeb ka välja võrratult stiilne? TOONKILE OÜ pakub just sellist võimalust solarkilega, mis annab sinu autole mitte ainult suurepärase välisilme, vaid kaitseb ka interjööri kahjuliku UV-kiirguse eest. Meie solarkiled on saadaval igale automargile, pakkudes erinevaid värve ja valguse läbilaskvust vastavalt sinu eelistustele. Olgu su auto sportlik või elegantne, meil on lahendus, mis täiustab selle välimust ja kaitseb sind päikesekahjustuste eest. TOONKILE OÜ solarkiled vastavad kõigile seadusandluse nõuetele,

Dropdown

kõik artiklid

TOONKILE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Toonkile on asutatud 26.09.2008 aastal ja põhineb 100% - liselt Eesti erakapitalil.  Osaühing on asutatud autode ja majaklaaside toonimise teenuste osutamise
ssb.ee
OÜ Toonkile on asutatud 26.09.2008 aastal ja põhineb 100% - liselt Eesti erakapitalil. Osaühing on asutatud autode ja majaklaaside toonimise teenuste osutamiseks elanikkonnale ja äriühingutele. Põhitegevuse kood EMTAK-i alusel on 45201. 2022. majandusaasta kogukäive oli 84 840 eur. Olulisi uurimis- ja arendusprojekte ei olnud ja ei ole kavandatud ka järgnevaks aastaks. Osaühingu juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatus on tegev osaühingu igapäevases töös ja alates 01.01.2017 maksavad endale juhatuse liikme tasu. Mingeid soodustusi ja garantiisid juhatuse liikmetele tagasiastumisel või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.