Rohkema info nägemiseks:

TEHING24 OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1497; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TEHING24 OÜ kohta arvamuslugu!"

TEHING24 OÜ hetkeolukord

Juba 1497 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tehing24 OÜ on asutatud 2008. aastal.

Ettevõtte põhitegevuseks on sporditarvete jaemüük posti või interneti teel. Peamine müügikanal on Amazoni platvorm. Amazoni müük on olnud jätkuvalt kasvav trend nii Eestis kui ka üle maailma. Amazoni platvorm pakub müüjatele võimalust jõuda miljonite ostjateni üle maailma ning pakkuda oma tooteid ja teenuseid laiale publikule. Amazoni müügi kasvule on kaasa aidanud mitmed tegurid, muuhulgas tarnijate eelistus mugavate ja kiirete ostude järele, usaldusväärsete kaubamärkide ja toodete lai valik ning kiire ja mugav tarne. Lisaks on Amazon loonud turvalise usaldusväärse platvormi, kus müüjad saavad oma tooteid ohutult müüa ja tarbijad saavad neid usaldusväärselt osta. Müüjatel on

Amazoni platvormil võimalus kasutada erinevaid müügistrateegiaid, sealhulgas reklaamide kasutamine, allahindlused ja kampaaniad, et aidata oma tooteid paremini ja kiiremini müüa. Samuti on Amazoni platvormil võimalik saada detailseid müügiandmeid ja tagasisidet, mis aitab müüjatel oma tooteid paremini turundada ja arendada. Peamised ostjad Amazoni platvormil on tarbijad, kes otsivad erinevaid tooteid ja teenuseid veebipoest.

Põhitegevuse peamised tooted on erinevad liigesetoed nagu ortoosid, tugisidemed ja kompressioonikindad. Samuti pakutakse spetsiaalseid treeningvahendeid ja abivahendeid liigeste ja lihaste tugevdamiseks ning taastusraviks. Lisaks on olemas erinevaid tooteid, mis aitavad leevendada valu ja parandada liigeste liikuvust. Teatud tüüpi liigesetoed võivad olla mõeldud vastavalt konkreetsetele kehaosadele, nagu põlved, randmed, õlad jne.

Kuna inimesed liiguvad aastaringselt, siis tegemist ei ole hooajalise äritegevusega.

Ettevõtte peamine sihturg on USA, kus toimub põhiosa ettevõtte müügist. Samuti on oluliseks turuks Suurbritannia. Ettevõte müüb kaupu ka

Euroopa klientidele. Olulisemad Euroopa sihtriigid on Saksamaa ja Itaalia.

Lisategevusena tegeleb ettevõtte investeerimisega. Ettevõte tegeleb aktsiatega ja krüptovaradega kauplemisega, samuti on antud laenu teistele ettevõtetele. Nende tegevuste eesmärk on kasvatada ettevõtte varade väärtust ja saavutada kasumit nii lühi- kui pikaajalise investeerimisega.

Ettevõte jälgib pidevalt finantsturge ja teeb otsuseid vastavalt turu tingimustele ja potentsiaalsetele kasvuvõimalustele. Aruandeaastal on müüdud aktsiad tehtud investeeringuid erinevatesse krüptovaradesse.

Lisaks on ettevõttel soetatud ka kinnisvaraobjekt, mida kasutatakse osaliselt ettevõtte põhitegevuseks kuid suuremas osas hoitakse renditulu teenimise ja väärtuse kasvu eesmärgil. Kinnisvaraobjektiga seoses on ettevõttel sõlmitud rendileping üürnikuga.

Tehing24 OÜ 2023. aasta käive oli 2 317 982 EUR; 2022. aastal 1 377 798 EUR. Majandusuaasta puhaskasum oli 287 985 eurot (2022. aastal 165 882 eurot).

Tehing24 OÜ juhatusse kuulub kaks liiget. 2023. aastal oli palgakulu 24 410 EUR.

Järgneval majandusaastal jätkatakse senisel tegevusalal ja plaanitakse suurendada käivet ja teenida kasumit. Ettevõte plaanib jätkata rahvusvahelist laienemist ja hõivata uusi turge, pakkudes kvaliteetseid tooteid. Lähiaastatel on plaanis teha ka kinnisvaraalaseid investeeringuid välisturgudele.

2024. aasta eesmärk on internetimüügi mahte ja käibeid kasvatada läbi laienemiste ja parema turundamise.

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022

Käibe kasv (%) 68,2 0,3

Käibekapitali osakaal käibes 13,0 -18,5 (%)

Lühiajaliste kohustiste 15,88 1,92 kattekordaja

Omakapitali osakaal (%) 75,5 66,0

Omakapitali tootlus ROE (%) 32,6 24,1

Brutokasumi määr (%) 10,0 22,8

Puhaskasumi määr ROA (%) 24,6 15,9

Laenu kattekordaja 7,5 2,5

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

TEHING24 OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.