Rohkema info nägemiseks:

KERMARC RAAMATUPIDAMISTEENUSED OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Korras hoitud raamatupidamine on iga eduka ettevõtte alus. Hästi planeeritud ja teostatud raamatupidamine annab selge arusaama ettevõtte tegelikust olukorrast.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte süda ja hing on meie asutaja ja ettevõtte omanik, Kersti. Kersti on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli Tallinna Kolledži majandusarvestuse erialal ning omab üle 10 aasta pikkust kogemust raamatupidajana. Tema ekspertiis raamatupidamises ning põhjalikud teadmised Eesti maksu- ja õiguskeskkonnast on alati meie klientidele suureks abiks.

Kuigi Kersti on meie ettevõtte eestvedaja, ei ole ta selles teekonnal üksi. Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud raamatupidamisprofessionaalidest, kellel on laialdased teadmised raamatupidamise põhimõtetest, Eesti seadustest ja regulatsioonidest ning äritegevuse erinevatest aspektidest. Me usume, et meeskonnatöö on edu aluseks, ning meie meeskond on kõrgelt motiveeritud ja pühendunud, et tagada meie klientidele parimad raamatupidamisteenused.

Meie tegevusala: Raamatupidamisteenused

Kermarc Raamatupidamisteenused OÜ peamine tegevusala on raamatupidamisteenuste osutamine. Meie eesmärk on aidata ettevõtetel ja korteriühistutel hoida oma finantsasjad korras ning pakkuda neile usaldusväärset ja täpset raamatupidamisteenust. Meie teenused hõlmavad kogu raamatupidamise valdkonda, sealhulgas arvete koostamist, finantsaruannete koostamist, maksudeklaratsioonide esitamist ning palju muud.

Oleme uhked oma võimekuse üle kohandada meie teenuseid vastavalt iga kliendi konkreetsetele vajadustele. Me ei näe oma kliente lihtsalt numbritena, vaid loome nendega pikaajalisi suhteid, mille aluseks on usaldus ja vastastikune mõistmine. Meie eesmärk on aidata ettevõtetel saavutada finantsiline edu, vähendades samal ajal nende raamatupidamisega seotud koormust ja riske.

Kermarc Raamatupidamisteenused OÜ on teie usaldusväärne partner raamatupidamisvaldkonnas. Meie kogemus, kirg ja meeskonna pühendumus teevad meist ideaalse valiku neile, kes hindavad professionaalset ja personaalset lähenemist oma raamatupidamisvajadustele. Oleme siin, et aidata teil saavutada finantsiline selgus ja rahuolu, jättes teile rohkem aega oma põhitegevusele keskendumiseks.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

KERMARC RAAMATUPIDAMISTEENUSED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Nende teenuste kasutamine on mu ettevõtte jaoks olnud tõeline kergendus ja ma ei kujutaks ette, et peaksin leidma kedagi teist.

- Merili M.

Nende meeskond on alati kättesaadav, et vastata mu küsimustele ja aidata lahendada igasuguseid raamatupidamisega seotud väljakutseid.

- Marek A.

Nad on aidanud mul vältida palju bürokraatiat ja annavad mulle meelerahu, et mu finantsasjad on korras.

Kas raamatupidamisteenused võivad aidata vähendada ettevõtte riske?

Ettevõtte edukus sõltub paljudest faktoritest, kuid üks olulisemaid neist on riskide juhtimine. Väikesed ja suured ettevõtted seisavad silmitsi mitmesuguste ohtudega, mis võivad kahjustada nende rahalist stabiilsust ja mainet. Raamatupidamisteenused ei piirdu ainult numbritega mängimisega; need mängivad ka võtmerolli riskide maandamisel ja ettevõtte tuleviku kindlustamisel. 1. Täpne finantsandmete jälgimine: Üks riskide juhtimise olulisemaid aspekte on täpsete ja ajakohaste finantsandmete olemasolu. Raamatupidamisteenused jälgivad ettevõtte finantsolukorda pidevalt, tagades, et kõik

Dropdown

kõik artiklid

Korras hoitud raamatupidamine on iga eduka ettevõtte alus: Raamatupidaja vs. Raamatupidamisteenus?

Küsimus, kas palgata oma ettevõttesse täiskohaga raamatupidaja või osta raamatupidamisteenus sisse, on dilemma, millega seisavad silmitsi paljud ettevõtjad ja e
ssb.ee
Küsimus, kas palgata oma ettevõttesse täiskohaga raamatupidaja või osta raamatupidamisteenus sisse, on dilemma, millega seisavad silmitsi paljud ettevõtjad ja ettevõttejuhid. Raamatupidamine on äritegevuse lahutamatu osa, mis mõjutab otseselt ettevõtte finantsilist tervist ja jätkusuutlikkust. Selles artiklis uurime, miks korras hoitud raamatupidamine on oluline ning millised kaalutlused võivad juhtida valiku tegemiseni raamatupidaja ja raamatupidamisteenuse vahel. Raamatupidamine: Rohkem kui lihtsalt finantsaruanded Hästi planeeritud ja teostatud raamatupidamine on võti eduka ettevõtte

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.