Rohkema info nägemiseks:

ECOSH LIFE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Iidne taimetarkus põimitud kaasaegse teadusega. Esimesed eestimaised kvaliteetsed väetoidulisandid ja vitamiinid. Tutvu julgelt meie e-poega!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Aastal 2014 sündinud Eesti ettevõte ECOSH on tõeline tervise ja looduse austaja. Alates päevast, mil ECOSH asutati, on selle eesmärk olnud pakkuda maailmale kvaliteetseid ja puhtaid toidulisandeid, mis toetavad tervist ning heaolu. Kuid ECOSH ei ole lihtsalt ettevõte, vaid see on eluviis, mis ühendab inimesi üle maailma ühise eesmärgi nimel - tervisliku eluviisi ja looduslähedase mõtteviisi poole liikumine.

ECOSHi toodete valmistamisel pole kunagi tehtud kompromisse. Kõik nende tooted on valmistatud Eestis, kasutades puhtaid ja võimalusel mahedaid tooraineid. See tagab, et nende toodete kvaliteet vastab kõrgeimatele rahvusvahelistele standarditele. ECOSH ei jäta midagi juhuse hooleks - nende toodete sisu koostist testitakse hoolikalt Eesti Terviseohutuslaboris ja teistes eralaborites, et tagada, et need ei sisalda inimesele ohtlikke mikroorganisme ega patogeene ning et toodetes on piisavalt lubatud vitamiine ja mineraalaineid.

ECOSH ei jää kunagi paigale. Nad on pidevas liikumises, otsides uusi võimalusi ja teadmisi, et pakkuda oma klientidele parimat. See hõlmab ka koostööd oma ala tunnustatud teadlaste, terapeutide ja ülikoolidega, nagu Tallinna Tehnikaülikool, EAS ja PRIA. Nad uurivad toimeainete koostoimeid, efektiivsust ja annuseid ning tänu laiale tootevalikule saavad nad pakkuda terviklikku tuge ja lahendusi erinevatele terviseprobleemidele ja nende ennetamisele. ECOSH\'i tooteid soovitavad ravitoetusena nii terapeudid, perearstid kui ka eriarstid.

ECOSH usub, et loodus pakub meile kõike, mida me vajame, et olla terved ja õnnelikud. Seetõttu pöörduvad nad tagasi algallika juurde ja kasutavad tänapäevast tipptehnoloogiat, et pakkuda parimat osa looduse apteegist kontrollitud, testitud ja täpsete annustena. Nende toodetes peegeldub armastus looduse vastu ja soov jagada seda armastust kõigiga.

ECOSH ei ole lihtsalt ettevõte, vaid see on kogukond. Nad kaasavad loodusravi terapeute ja meditsiini spetsialiste ning jagavad teadmisi ja inspiratsiooni tervisliku eluviisi kohta. Lisaks panustavad nad ühiskonda, osaledes koristusaktsioonidel ja toetades abivajajaid. Nad väärtustavad ka keskkonda, kasutades võimalusel taaskasutatavat materjali ja pöörates tähelepanu keskkonnasõbralikele pakendamislahendustele.

ECOSH on kiirelt kasvav bränd, mis on laienenud rahvusvahelistele turgudele, ulatudes Lätist ja Leedust Itaaliani ning isegi Ameerika Ühendriikideni. Nad investeerivad pidevalt tootmisse ja uutesse tehnoloogiatesse ning nende toodete valik on laienenud, pakkudes üle 60 erineva kvaliteettoote.

ECOSH teab, et tervis on meie kõige suurem vara, ja nad jagavad seda teadmist kire ja pühendumusega. Nende tooted on kättesaadavad nende e-poes, mis on avatud 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas. Tööpäeviti saad saada nõu loodusravispetsialistidelt ning leida vastuseid oma küsimustele ja uusi teadmisi nende temaatilistes blogides.

ECOSH on enamat kui lihtsalt bränd - see on eluviis ja kogukond, mis ühendab inimesi üle maailma. Nad usuvad, et kõik, mida me endast välja anname, peegeldub meile vastu, nii vaimses kui füüsilises maailmas. Ja seetõttu jagavad nad oma armastust tervise ja looduse vastu ning kutsuvad kõiki liituma nende teekonnaga parema tervise ja heaolu poole.

Rohkem infot leiad ECOSHi kodulehelt ja sotsiaalmeediast!

kodulehtfacebookinstagram  

ECOSH LIFE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Evelyna O.

Saadetis jõudis kiiresti kohale. Jaksu teile!

- Angelika E.

Kogu peamine info on kirjas, sammud tellimiseks on lihtsad ja loogilised.

- Birgit S.

Väga mugav ja boonus süsteem oli meeldiv üllatus.

ECOSH LIFE OÜ tegevusaruanne 2022

Ecosh Life OÜ on alguse saanud 2008.aastal asutatud OÜ Biolatte äritegevusest. Tol ajal loodi ettevõtte eesmärgiga esindada Biolatte kaubamärki Eesti turul ja korraldada erinevaid terviseteemalisi koolitusi. 2014.aastal muudeti firmal nime. Uue ärinime all, Ecolab Life OÜ, alustati Eesti turul toidulisandite tootmisega. Ärimudelite ja strateegiate ümber kujundamisel, muudeti 2016.aastal ära ka ettevõtte nimi. Kuni tänaseni töötab ettevõte Ecosh Life OÜ nime all. Ecosh Life OÜ väärtustab kõrgeid standardeid. Pea kõik ECOSHi tooted on valmistatud Eestis. Ettevõttele Ecosh Life OÜ

Dropdown

kõik artiklid

Kaunis nahk algab soolestikust

Kaunis nahk on paljude unistus, kuid vähesed teavad, et tee kauni naha poole algab meie enda soolestikust. See võib tunduda üllatavana, kuid meie seedesüsteem m
ssb.ee
Kaunis nahk on paljude unistus, kuid vähesed teavad, et tee kauni naha poole algab meie enda soolestikust. See võib tunduda üllatavana, kuid meie seedesüsteem mängib olulist rolli naha tervise ja välimuse kujundamisel. Miks ja kuidas soolestik võib mõjutada sinu nahka? Uurime lähemalt. Sooltevaevused võivad avalduda mitmesuguste sümptomitega, kuid üks vähemtuntud viis, kuidas soolestik võib tervist mõjutada, on naha seisund. Meie soolestikus elab umbes sada triljonit bakterit, mis moodustavad keerulise ökosüsteemi. Need bakterid on meie keha üks põhilisi kontrollsüsteeme. Need soolestikus

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.