Rohkema info nägemiseks:

TEINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie missiooniks on pakkuda teile inspiratsiooni ja võimalusi, et luua meeldejäävaid hetki ja üllatada oma lähedasi ning äripartnereid eriliste kingitustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui otsite erilisi ja isikupäraseid kingitusi, mis jäävad alati meelde, siis olete jõudnud õigesse kohta. Kingitused24 on e-pood, mis on pühendunud pakkuma laia valikut kvaliteetseid kingitusi igasugusteks sündmusteks ja äriüritusteks. Oleme spetsialiseerunud kolmele peamisele tootegrupile ning igaühel neist on oma eripära.

Meie 3D lasergraveeringuga tooted on tõeliselt unikaalsed. Saate lasta meie meeskonnal personaliseerida kingitusi erilise sõnumi, nime või kuupäevaga. Lisaks pakume ka elegantseid kirjutusvahendeid, peeneid tekstiiltooteid ning stiilseid kaarditaskuid.

Ärisuhted on olulised, ja meie ärikingitused aitavad teil jätta professionaalse ja meeldejääva mulje. Meie rahakotid, kalendrid ja märkmikud on praktilised kingitused, mis sobivad suurepäraselt kolleegidele ja äripartneritele.

Ükskõik, kas soovite tähistada sünnipäeva, pulma või mõnda muud erilist sündmust, leiame teile sobiva kingituse. Meie tootevalik hõlmab kõike vajalikku, et teha hetk eriliseks ning jätta meeldejääv mulje.

Kingitused24 eesmärk on muuta kingituste leidmine ja kinkimine lihtsaks ja nauditavaks kogemuseks. Meie tooted on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja tähelepanu detailidele on meie jaoks äärmiselt oluline.

Kui soovite tellida meie tooteid või vajate lisainformatsiooni, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Meie sõbralik ja professionaalne meeskond on alati valmis teid aitama ja nõustama. Ootame teie päringuid ja soovime teile meeldivaid oste meie e-poest.

Ärge jätke olulisi sündmusi tähistamata ilma erilise kingituseta. Kingitused24 aitab teil leida just selle õige kingituse, mis rõõmustab teie lähedasi ja kolleege ning jääb alati meelde.

Külastage meie e-poodi ning leidke endale sobiv kingitus just siit!

e-pood

TEINE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati P.

Äripartnerid olid meie kingitustest vaimustuses. Tänan!

- Laura S.

Isikupärastatud kingitus tegi mu sõbra sünnipäeva eriliseks.

- Markus T.

Kalendrid ja märkmikud on suurepärased kontori kingitused.

Ärikingitused - loomulik osa eduka ärisuhte loomeprotsessist

Ärisuhted on ettevõtte kasvu ja edu oluline osa. Eduka ärisuhte loomine ja hoidmine nõuab aega, vaeva ja tähelepanu. Üks võimalus luua tugevaid ja kestvaid ärisuhteid on ärikingituste kasutamine. Ärikingitused ei ole lihtsalt tavapärased kingitused, vaid need on võti suhete loomiseks ja säilitamiseks. Üks peamine eelis ärikingituste kasutamisel ärisuhetes on nende võime lisada isiklik puudutus. Kui saadate äripartnerile või kliendile hoolikalt valitud kingituse, näitab see teie tähelepanu ja hoolivust. See ei ole ainult kingitus, vaid ka märk sellest, et te hoolite nende äri ja koostöö eest.

Dropdown

kõik artiklid

Isikupärastatud kingituste maagia

Kingituste andmine on imeline viis näidata oma lähedastele, kui palju neist hoolite. Kuidas aga muuta kingitused veelgi erilisemaks ja meeldejäävamaks? Vastus p
ssb.ee
Kingituste andmine on imeline viis näidata oma lähedastele, kui palju neist hoolite. Kuidas aga muuta kingitused veelgi erilisemaks ja meeldejäävamaks? Vastus peitub isikupärastatud kingitustes, mis toovad kingituste maailma tõelise maagia. Kingitused, mis on loodud just teie ja teie saaja jaoks, kannavad endas erilist tähendust ja emotsiooni. Selles artiklis sukeldume isikupärastatud kingituste maailma ja avastame, kuidas saate muuta iga hetke eriliseks. Ükskõik, kas tegemist on sünnipäeva, pulma, juubeli või lihtsalt tänutäheks kingitusega, on isikupärastatud kingitused alati suurepärane

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.