Rohkema info nägemiseks:

HARTERON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume sõidu- ja veoautode elektroonika remonti. Kui seierid või ekraanid ei tööta, näidikute valgustus on puudulik või juhtmoodul tõrgub - võta julgelt ühendust!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates oma teekonna algusest 2008. aastal on Harteron kujunenud Eestis juhtivaks ettevõtteks autode elektroonikaremontide valdkonnas. Kõik sai alguse ühest 1998. aasta Audi A4 näidikuteplokist, mille vigane ekraan viis ettevõtte sünnini. See lugu räägib ettevõtte pühendumusest kvaliteetsele teenindusele, pidevale arengule ja klientide rahulolule.

2008. aastal seisid Audi omanikud silmitsi väljakutsega – vigane näidikuteplokk, mida oli vaja remontida. Tol ajal oli ekraani remont kallis ja keeruline, kuid Harteron leidis sellele probleemile lahenduse. Nad otsustasid mitte ainult ekraani vahetada, vaid pakkuda ka täiendavaid elektroonikaremontide teenuseid erinevate automarkide ja mudelite jaoks.

Et tagada teenuse kõrge kvaliteet ja klientidele garantii, investeeris ettevõte pneumaatilisse pressmasinasse ja spetsiaalsetesse rakistesse. See võimaldas neil remontida mitte ainult Audi ekraane, vaid ka BMW ja SAAB sõidukite näidikuteplokke, mis vajasid erilist hoolt ja täpsust. Harteron oli esimene Eestis, kes pakkus sellist teenust pneumaatilise pressiga.

Harteron klientuur on ajaga kasvanud, hõlmates nüüdseks ka ärikliente ja veoautode näidikuplokke. Mida uuemad autod, seda rohkem nõudlust elektroonikaremontide järele. Lisaks näidikuteplokkidele hoolitsevad nad ka seierite mootorite, LED lampide, protsessorite ja muu elektroonika komponentide eest. Nende eesmärk on alati pakkuda kiiret ja tõhusat remonditeenust.

Harteron ei piirdu ainult näidikuteplokkide remondiga. Nad on leidnud lahendused ka navigatsiooni ekraanidele, mis sageli vajavad vahetamist pärast füüsilist kahjustust või niiskuse kahjustust. Ettevõte pakub klientidele võimalust vahetada katkine ekraan uue originaali vastu, pakkudes selleks konkurentsivõimelist hinda.

Kuna elektroonikakomponentide remont ja diagnostika on muutunud üha olulisemaks, on Harteron hakanud pakkuma ka Volvo sõiduautode diagnostikateenuseid. See võimaldab neil kiirelt tuvastada probleemi ja leida lahendus, alustades diagnostikast. Ettevõte on laiendanud oma teenuste valikut hõlmates erinevaid sõiduautode ja veoautode plokke, mooduleid ning rasketehnika elektroonika ja ekraanide remonti. Lisaks tegelevad nad Volvo sõiduautode tarkvaratööde ja tuuninguga ning Scania sõidukite tarkvara töödega.

Harteron ei jää kunagi seisma paigale. Nende toodete ja teenuste valik täieneb pidevalt vastavalt klientide vajadustele ja muutuvale autotööstusele. Kui vajalik teenus ei ole loetletud nende veebisaidil, julgustavad nad kliente ühendust võtma, sest nad on alati valmis uutele väljakutsetele vastu astuma.

Harteron on näide ettevõttest, mis on alustanud ühest väiksest probleemist, kuid on kasvanud ja arenenud, pakkudes nüüd laia valikut elektroonikaremontide ja diagnostikateenuseid klientidele nii Eestis kui ka väljaspool. Nende pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule on teinud neist usaldusväärse partneri autode elektroonikaprobleemide lahendamisel.

Kui vajad autoelektroonikaga abi, võta ühendust Harteroniga!

Koduleht

HARTERON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mait M.

Harteron pakub väga põhjalikku ja kvaliteetset teenust, soovitan!

- Riin R.

Probleem lahendati väga kiiresti ja nüüd on mu auto kui uus!

- Kadi K.

Kõik oli hästi. Teenindus oli väga hea ja sain palju abi!

HARTERON OÜ tegevusaruanne 2022

Harteron OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetse autoelektroonika remonditeenuse poolest, on avaldanud oma 2022. aasta majandusaasta aruande. See aruanne, mis lõppes 31. detsembril 2022, näitab ettevõtte tugevat majanduslikku seisundit ja kasvupotentsiaali. Harteron OÜ teenis 2022. aastal kasumit 6 763,51 eurot. See on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte tegutseb väga konkurentsivõimelises sektoris. Kasumi suurus näitab, et Harteron OÜ on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida, hoides kulud kontrolli all ja pakkudes samal ajal klientidele kvaliteetseid teenuseid. Ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Rasketehnika elektroonika: Harteron lahendab ka suurte masinate probleemid

Rasketehnika on tööstusmaailmas ülioluline, kuid selle elektroonika võib olla ülimalt keeruline. Kui suurte masinate elektroonika vajab hooldust või remonti, tu
ssb.ee
Rasketehnika on tööstusmaailmas ülioluline, kuid selle elektroonika võib olla ülimalt keeruline. Kui suurte masinate elektroonika vajab hooldust või remonti, tuleb appi Harteron. Oleme spetsialiseerunud rasketehnika elektroonika remondile ning pakume kiiret ja usaldusväärset teenust. Suured masinad, nagu ehitustehnika, põllumajandusmasinad ja veoautod, sõltuvad elektroonikast palju enam kui võiks arvata. Kui elektroonikakomponendid ebaõnnestuvad, võib see peatada tootmise, suurendada hoolduskulusid ja viia ootamatute seisakuteni. Seetõttu on oluline tagada, et rasketehnika elektroonika oleks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.