Rohkema info nägemiseks:

HECTOR KAPITAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 522; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HECTOR KAPITAL OÜ kohta arvamuslugu!"

HECTOR KAPITAL OÜ hetkeolukord

Juba 522 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Hector Kapital OÜ tegeles 2022. aastal olemasolevate laenunõuete haldamisega.

Hector Kapital OÜ tegevusmahtudes 2022. aastal suuri muutusi ei toimunud. Ettevõtte bilansimaht jäi samasse suurusjärku võrreldes eelmise majandusaastaga (4,8 miljonit eurot). Nõuded klientide vastu moodustasid majandusaasta lõpu seisuga 99% ettevõtte koguvaradest (2021.

aastal samuti 99%). Ettevõtte kohustised on võrreldes eelmise majandusaastaga samas suurusjärgus (4,7 miljonit eurot).

Hector Kapital OÜ lõpetas 2022. majandusaasta 17 tuhande eurose kasumiga. Võrdluseks, et 2021. aasta kasum oli 62 tuhat eurot. Kasumi vähenemise põhjuseks on intressikulude kasv. Ettevõtte finantsseisund on endiselt hea ning ettevõtte tulud ületavad kulusid.

2022. aasta oli ettevõtte jaoks ootuspärane ning ei esinenud Hector Kapital OÜ tegevust negatiivselt mõjutanud aspekte. Kuigi majandusaastal oli majanduskeskkond ebakindel tulenevalt nii tervisekriisi tagajärgedest kui ka üldisest hinnakasvust, ei realiseerunud aasta lõpuks suures osas riskid ja ettevõtte majandustulemused vastasid ootustele.

Järgneva majandusaasta kohta avaldab Hector Kapital OÜ juhatus lootust, et ettevõtte finantsseisund saab olema jätkuvalt stabiilne. See omakorda kindlustab Hector Kapitali tegevuse jätkuvuse ja tagab võlausaldajate huvide kaitse.

Kõrgemale juhtkonnale majandusaastal töötasu ei makstud ning töötajaid 2022. aastal ettevõttes ei olnud.

HECTOR KAPITAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.