Rohkema info nägemiseks:

LUNAPOLIS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1559; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta LUNAPOLIS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

LUNAPOLIS OÜ-s usume, et üks pilt võib öelda rohkem kui tuhat sõna, haarates kinnisvara võlu ja potentsiaali viisil, mida sõnad üksi ei suuda. Üle 25 aasta on  Margus Laidna täiustanud kinnisvara fotograafia ja videograafia kunsti, tuues kinnisvarad ellu ja esitledes neid parimas valguses.

Meie teenused on suunatud kinnisvaraomanikele, kes soovivad turustada, müüa, üürile anda või lihtsalt jäädvustada oma kinnisvaravara. Meie portfelli kuuluvad korterid, majad, suvilad, kohvikud, restoranid, hotellid ja ärihooned. Meie ekspertiis hõlmab nii sise- kui välistingimustes fotograafiat, tagades, et iga nurk ja iga detail on jäädvustatud täpsusega.

Miks see on oluline? Kvaliteetsed visuaalid on eduka müügi nurgakivi. Need annavad konkurentsieelise, tuues esile kinnisvara ainulaadsed omadused ja väärtuse. Üha valivamal turul teevad ostjad ja üürnikud sageli oma esialgsed otsused internetis nähtud fotode ja videote põhjal. Huvi tekitamise ja kinnisvara parimate külgede rõhutamisega aitame teil silma paista paljude kuulutuste seas.

Meie eesmärk on tekitada aktiivseid päringuid teie kuulutusele, luues läbirääkimiste ja kokkulepete jaoks soodsa pinnase, mis võib lühendada müügitsüklit ja maksimeerida teie tulu. Marguse topeltkompetents nii kinnisvara turunduses kui fotograafias annab LUNAPOLIS OÜ-le võrreldamatu eelise kinnisvaraomanikele, kes soovivad potentsiaalsetele ostjatele või üürnikele jätta sügava mulje.

Omaks võtke visuaalse jutustamise jõud LUNAPOLIS OÜ-ga, kus mõistame, et "Üks pilt on väärt tuhat sõna." Las me aitame teil tõlkida teie kinnisvara olemuse piltideks, mis räägivad rohkem kui sõnad ja toovad tulemusi, mis ületavad ootusi.

Uuri lisaks

LUNAPOLIS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ljudmilla R.

Tegemist on pühendunud, täpse, usaldusväärse oma ala professionaaliga.

- Maarja N.

Olen väga tänulik Margus Laidnale. Juba teine tehing Pärnus läbi Lunapolis kinnisvara.

- Evert R,

Tehing sujus kenasti, kvaliteetne kinnisvara.

5 põhjust, miks professionaalsed fotod müüvad kinnisvara kiiremini

Konkurentsitihedas kinnisvaraturul pole ütlus 'Üks pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna' kunagi varem nii tõene olnud. Kvaliteetsed, professionaalsed fotod on kriitilise tähtsusega kinnisvara kiiremaks müümiseks ja parema hinna saamiseks. Siin on viis veenvat põhjust, miks professionaalne fotograafia on hädavajalik vahend kinnisvaraomanikele, maakleritele ja arendajatele. Esimese mulje mõju Esimesed muljed on kinnisvarakuulutustes üliolulised. Professionaalsed fotod haaravad tähelepanu ja võivad olla vahe selle vahel, kas kuulutus jääb märkamatuks või klikitakse sellele. Kõrge resolutsiooniga

Dropdown

kõik artiklid

Kinnisvara videote valmistamise kunst

Tänapäeva kiiresti arenevas digitaalses maailmas on videost saanud oluline tööriist kinnisvara turunduses. See pakub dünaamilist viisi kinnisvara esitlemiseks,
ssb.ee
Tänapäeva kiiresti arenevas digitaalses maailmas on videost saanud oluline tööriist kinnisvara turunduses. See pakub dünaamilist viisi kinnisvara esitlemiseks, võimaldades potentsiaalsetel ostjatel ja üürnikele ruumi virtuaalselt kogeda. Emotsiooni ja elustiili edastamise võimega võivad kinnisvara videod oluliselt suurendada kuulutuse atraktiivsust. Kinnisvara videod mitte ainult ei köida vaatajaid, vaid pakuvad ka käegakatsutavaid eeliseid müüjatele ja maakleritele. Need võivad viia kiiremate müükideni, suurendada kaasatuse määrasid ja jätta meeldejäävama brändimulje. Videod on ka jagatavad,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.