Rohkema info nägemiseks:

TINEVEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset raamatupidamisteenust ning nõustame kliente finantsvaldkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte raamatupidajad on teie jaoks kvalifitseeritud, professionaalsed ning pidevalt koolitatud, et tagada teile parim teenus. Lubage mul jagada teiega meie lugu selges ja arusaadavas eesti keeles.

Tinevex OÜ alustas oma teekonda veebruaris 2009. Oleme pühendunud raamatupidamisteenuste pakkumisele mitmesugustele ettevõtetele ja organisatsioonidele, olgu need siis era- või avaliku sektori ettevõtted. Oleme olnud usaldusväärne partner nii MTÜ-dele kui ka FIE-dele, kes vajavad professionaalset raamatupidamisteenust.

Meie meeskond koosneb kvalifitseeritud ja kogenud spetsialistidest, kellel on mitmeaastane töökogemus raamatupidamisvaldkonnas. Jälgime pidevalt muutuvaid raamatupidamisseadusi, et tagada teie ettevõtte raamatupidamine vastavuses kehtivate nõuetega.

Pakume laia valikut raamatupidamisteenuseid, mis hõlmavad mitmesuguseid tegevusvaldkondi, sealhulgas kaubandust, ehitust, renditeenuseid, majutust, põllumajandust, sporti, reisindust, puhastust ja transporti. Meie eesmärk on pakkuda teile professionaalset ja terviklikku teenust, mis vastab teie ettevõtte vajadustele.

Lisaks raamatupidamisteenustele pakume ka maksunõustamist, laoarvestust, lepingute koostamist ja muud konsultatsiooniteenust. Oleme alati valmis teiega kohtuma ning pakkuma teile individuaalset ja usaldusväärset teenust.

Meie raamatupidamistarkvara Merit Aktiva võimaldab teil mugavalt hallata oma ettevõtte finantstegevust ning soovi korral saate juurdepääsu kõikidele finantsaruannetele.

Tinevex OÜ on teie usaldusväärne partner raamatupidamise valdkonnas. Oleme siin, et aidata teil oma ettevõtet edukalt hallata ja kasvatada.

Kontakt

TINEVEX OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Tinevex OÜ meeskond on alati professionaalne ja lahke.

- Priit S.

Olen väga rahul Tinevex OÜ teenustega.

- Kati L.

Tõeliselt professionaalne ja sõbralik teenindus.

Kuidas tagada efektiivne maksuarvestus oma ettevõttes?

Efektiivne maksuarvestus on iga ettevõtte eduka finantsjuhtimise nurgakivi. See tagab vastavuse maksuseadustele, optimeerib maksukohustusi ja toetab strateegilist äriplaneerimist. Maksuarvestus ei ole ainult seadusliku kohustuse täitmine; see on strateegiline vahend, mis võib anda olulist teavet teie ettevõtte finantstervise kohta. Väike- ja keskmise suurusega ettevõtted (VKEd) ning füüsilisest isikust ettevõtjad seisavad sageli silmitsi ainulaadsete väljakutsetega oma maksude haldamisel piiratud ressursside ja teadmiste tõttu. Ole kursis maksuseaduste ja -määrustega Viimaste maksuseaduste

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada täpne ja õigeaegne palgaarvestus oma ettevõttes?

Palgaarvestus on iga ettevõtte tegevuse kriitiline aspekt, hõlmates töötajate finantsandmete haldamist, sealhulgas palkasid, töötasusid, boonuseid, mahaarvamisi
ssb.ee
Palgaarvestus on iga ettevõtte tegevuse kriitiline aspekt, hõlmates töötajate finantsandmete haldamist, sealhulgas palkasid, töötasusid, boonuseid, mahaarvamisi ja netopalka. Täpne palgaarvestussüsteem tagab, et töötajad saavad õigeaegselt palka ja et kõik seaduslikud kohustused on täidetud. Palgaarvestuse haldamine võib olla keeruline, väljakutseteks on maksuseadustega kursis olemine, töötajasoodustuste käsitlemine ja täpse arvestuse pidamine. Need ülesanded võivad olla eriti hirmutavad väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, füüsilisest isikust ettevõtjatele, mittetulundusühingutele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.