Rohkema info nägemiseks:

MUINASMÖÖBEL OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 13175; jälgijaid - 13. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta MUINASMÖÖBEL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eesti mööblikunstil on uus tähis, mis kannab endas aastatepikkust kirge, pühendumust ning unikaalset lähenemist - Muinasmööbel OÜ. See perefirma asutati 2009. aastal Tartus, Lõuna-Eesti linnas, ning selle loojateks on Merike ja Urmas Erkmaa. Idee omapärase mööbli tootmiseks küpses Merike Erkmaa peas aastaid ning tulemus on midagi, mis pakub nii esteetilist ilu kui ka emotsionaalset väärtust.

Küsimus, kuidas lisada praktilisele mööbliesemele emotsionaalne lisaväärtus, oli Merike ja Urmas Erkmaa jaoks lähtepunktiks nende loomeprotsessis. Nad mõistsid, et selleks peab mööbel olema valmistatud puidust, sest see on soe ja eheda olemusega materjal. Käsitsi valmistatud mööbel oli nende jaoks oluline, sest see kandis endas inimese käe jälge ning lõi ainulaadse isikupära.

Muinasmööbel on tuntud oma erilise filosoofia poolest, mille keskmes on taaskasutus ja keskkonnasõbralikkus. Nende mööbel valmib käsitööna taaskasutatud puidust, mis on pärit vanadest palkehitistest. Sellele annab viimistluse ökoloogiliste viimistlusvahendite kasutamine, näiteks linaõli ja mesilasvaha. Tulemuseks on mööbel, mille välimus on veidi tahumatu, vana ja rustikaalne, tuues interjööri rohkelt puidu soojust ja looduslikku ilu.

Muinasmööbli toodang on eriti sobiv maaelamisse ja suvekodusse, kus palkmaja hõng ja naturaalsus on olulised. Selle mööbli kaudu saab luua ruumi, mis on täis karakterit ja isikupära.

"Meie eesmärgiks on valmistada hingega esemeid inimestele, kes hoolivad endast ja loodusest ning soovivad sisustuse kaudu oma isikupära väljendada," selgitavad Merike ja Urmas Erkmaa oma missiooni.

Muinasmööbel OÜ on suurepärane näide sellest, kuidas traditsioonilised käsitööoskused ja taaskasutus saavad koos luua midagi erakordset. Nende mööbel on tõeline kunstiteos, mis toob inimestele rõõmu nii selle esteetilise ilu kui ka jätkusuutliku lähenemise tõttu.

Külasta meie veebipoodi või võta meiega ühendust ja teeme sulle sobiva mööbli valmis!

kontakt

MUINASMÖÖBEL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina S.

Nende käsitöö on võrratu! Igas detailis on näha pühendumust.

- Tõnis T.

Nende eritellimusmööbel sobib ideaalselt meie vajadustega.

- Kadi P.

Puidu ja disaini imeline kombinatsioon. Soovitan soojalt!

Puidust mööbli kestvus - aja kujundatud ilu

Puit on materjal, mis on olnud mööbli valmistamiseks kasutusel sajandeid. Selle ajatu ilu ja vastupidavus teevad sellest endiselt ühe eelistatumaid valikuid mööbli loomiseks. Puidust mööbel ei ole lihtsalt funktsionaalne sisustusese; see on ka kunstiteos, mis vananeb graatsiliselt, muutudes aja jooksul veelgi kaunimaks. Selles artiklis uurime puidust mööbli kestvust ja selle ilu, mis on aja jooksul kujunenud. Iga puit on ainulaadne, olenevalt puuliigist ja kasvutingimustest. See loob igast mööbliesemest unikaalse iseloomu ja välimuse. Puitu saab töödelda erinevate tehnikatega, mis rõhutavad

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralik mööbel - Muinasmööbel OÜ käsitöö ja taaskasutus

Keskkonnateadlikkus on tänapäeval üha olulisemaks muutunud ning üks valdkond, kus seda mõtteviisi saab edukalt rakendada, on sisustamine. Muinasmööbel OÜ on ett
ssb.ee
Keskkonnateadlikkus on tänapäeval üha olulisemaks muutunud ning üks valdkond, kus seda mõtteviisi saab edukalt rakendada, on sisustamine. Muinasmööbel OÜ on ettevõte, mis on võtnud eesmärgiks ühendada käsitöö ja taaskasutus, pakkudes samas stiilset ja keskkonnasõbralikku mööblit. Selles artiklis uurime, miks Muinasmööbel OÜ käsitöö ja taaskasutus on eelistatud valik paljudele, kes soovivad sisustada oma kodu säästlikult ja stiilselt. Puit on aastakümnete jooksul olnud populaarne mööblimaterjal oma loodusliku sooja ilu tõttu. Muinasmööbel OÜ võtab aga keskkonnasõbralikkuse sammu edasi, valides

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.