Rohkema info nägemiseks:

EHITUSLOGISTIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2286; jälgijaid - 28. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EHITUSLOGISTIK OÜ kohta arvamuslugu!"

EHITUSLOGISTIK OÜ hetkeolukord

Juba 2286 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal jätkas ettevõte tegutsemist valitud suunal – võimalikult laia valiku ehitus- ning üldehitusmaterjalide, hulgi- ja projektimüügiga.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aasta müügitulu oli 831 517,00 eurot.

Olulised keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud

Ehituslogistik OÜ ei sea oma igapäevase tegevusega ohtu ei siin töötavaid inimesi ega ümbritsevat keskkonda. Meie poolt müüdud immutatud puit vastab kehtivatele Euroopa Liidu nõuetele.

Personal

Ettevõttes töötab 3 inimest.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Ehituslogistik OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on tootevaliku täiustamise ja sortimendi laiendamise kaudu firma igapäevases reaal- ja WEB keskkonnas püüda oma turupositsiooni kindlustada ja suurendada. Samuti on plaanis WEB keskonna arendamine ja kaasajastamine. Arvestades olukorda maailma majanduses tervikuna ja Eesti ehitusturul toimuvat siis kavatseme 2023. aastal kasvatada müügimahtusid nii projektimüügis kui ka läbi interneti kaubanduse.

EHITUSLOGISTIK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.