Rohkema info nägemiseks:

BALTREAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevus hõlmab kinnisvarainvesteeringute juhtimist, turu analüüsi, koduteenuseid, kinnisvaravahendust, vara hindamist, juriidilist nõustamist, investeerimisvara haldamist ning konsultatsioone ja uuringuid kinnisvaravaldkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie tegevus hõlmab kinnisvarainvesteeringute juhtimist, turu analüüsi, koduteenuseid, kinnisvaravahendust, vara hindamist, juriidilist nõustamist, investeerimisvara haldamist ning konsultatsioone ja uuringuid kinnisvaravaldkonnas.

Olgu teie teekond kinnisvara vahenduse keerukuste läbimisel, hindamisteenuste otsimisel või süvitsi turu analüüsi ja konsultatsioonide vajadusel, meie kogenud professionaalide meeskond on siin, et teid juhendada. Me mõistame, et panused on kõrged ja detailid on olulised. Seetõttu pakume kohandatud õigusalast nõu ja lepingute ettevalmistamist, et kaitsta teie huve igal sammul.

Meie lähenemine kinnisvarahaldusele ja investeeringute haldusele on üles ehitatud usaldusele ja läbipaistvusele. Me kohtleme teie kinnisvara suurima hoolitsusega, justkui oleks see meie oma, sest me usume, et teie edu on meie edu. Juhindudes põhimõttest 'Teie kinnisvara, meie prioriteet!', püüdleme me ületama ootusi ja pakkuma tulemusi, mis resoneerivad teie eesmärkidega.

Liituge meie rahulolevate klientide hulgaga, kes on kogenud BALTREAL OÜ erinevust. Rakendage meie asjatundlikkuse jõudu üldistes ja koduteenustes ning laske meil muuta teie kinnisvaraettevõtmised võidulooks. Teie teekond kinnisvara tipptaseme poole algab siit.

Kontakt

BALTREAL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Alar L.

Suurepärane teenindus ja professionaalne lähenemine.

- Janeli T.

Muljetavaldav kinnisvaraekspertiis. Tänud, et mind juhendasite!

- Marili E.

Väga rahul konsultatsioonidega. Suur tänu,

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BALTREAL OÜ tegevusaruanne 2023

Osaühing BALTREAL kanti Äriregistrisse esmakordselt 20.01.2009. Osaühingu põhitegevuseks oli koristus/puhastus teenuse osutamine (EMTAK kood 81221). Aruandeaasta müügitulu oli 10 315 eurot (2022.a. oli 149 194 eurot) ja kahjumiks kujunes 17 432 eurot (2022.a. oli kasum 41 438 eurot). Ettevõttel oli majandusaastal 1 töötaja, juhatuse liikme lepinguga. 2023 aastal hindab juhatus äriühingu majandustulemust rahuldavaks, 2023 plaanitakse jätkata seniste tegevustega.

Dropdown

kõik artiklid

5 võtmetrendi, mis kujundavad kinnisvara aastal 2023

Kui me liigume läbi aasta 2023, jätkab kinnisvaraturg arengut, mida mõjutavad mitmesugused tegurid alates tehnoloogilistest edusammudest kuni tarbijate eelistus
ssb.ee
Kui me liigume läbi aasta 2023, jätkab kinnisvaraturg arengut, mida mõjutavad mitmesugused tegurid alates tehnoloogilistest edusammudest kuni tarbijate eelistuste muutumiseni. Nende trendide mõistmine on oluline kõigile, kes on seotud kinnisvaraturuga, olgu selleks esmakordne koduostja, kogenud investor või kinnisvara otsiv ettevõte. Selles postituses uurime viit võtmetrendi, mis kujundavad kinnisvara sel aastal. 1. Jätkusuutliku ja rohelise eluviisi tõus Jätkusuutlike ehitusmaterjalide nõudlus kasvab, kuna tarbijad muutuvad keskkonnateadlikumaks. Materjalid nagu bambus, taaskasutatud teras

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.