Rohkema info nägemiseks:

CLEANING ANGELS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6187; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta CLEANING ANGELS OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast CLEANING ANGELS OÜ, kus me usume, et iga kodu ja kontor väärivad särama. Meie missioon on lihtne: Pakume põhjalikke koristusteenuseid alates tavalisest kodukoristusest kuni spetsialiseeritud järel-ehituse ja suuremahuliste koristusoperatsioonideni. Professionaalsuse puudutuse ja hoolivusega muudame teie ruumid puhtuse ja rahu pelgupaikadeks.

Meie teekond algas visiooniga tõsta koristusteenuste standardit. Mõistame, et puhtus ei tähenda ainult mustuse puudumist, vaid harmoonilise keskkonna olemasolu, mis tõstab teie elukvaliteeti. Olgu selleks hubane korter, sagimist täis kontor või ehitusprojekti järgne olukord, meie ekspertmeeskond on valmis kõigega täpselt ja elegantselt toime tulema.

Meie teenuste valik on kohandatud vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. Alates nädalastest kodukoristustest kuni kahekuuliste värskendusteni pakume paindlikke pakette, mis tagavad teie ruumi laitmatu puhtuse. Meie järel-ehituse koristusteenused on loodud raskema mustusega toimetulekuks, jättes teie uue või renoveeritud ruumi laitmatuks ja valmis uueks alguseks. Ja nendeks kordadeks, kui vajalik on ainult põhjalik koristus, katab meie suuremahuline koristusoperatsioon teie ruumi iga tolli, laest põrandani.

CLEANING ANGELS OÜ juures seisame meie ettevõtte loosungi taga: Sära eredalt, korista õigesti! See pole lihtsalt fraas; see on meie lubadus teile. Oleme pühendunud erakordse teenuse pakkumisele tulemustega, mis räägivad enda eest. Meie detailidele pühendumine ja püüdlus tipptaseme poole on meile toonud klientide usalduse ja lojaalsuse.

Valmis kogema tõeliselt puhta ruumi maagiat? Võtke meiega ühendust juba täna, et broneerida oma koristusteenus. Toome sära tagasi teie keskkonda, sest koristamisel pole me lihtsalt head; me oleme ingellikud.

Küsimuste või teenuste broneerimiseks palun saatke meile e-kiri aadressil puhastusinglid@puhastusinglid.ee või helistage meile tööpäeviti kella 10:30 kuni 22:00 numbril 5331 1616. Ootame teiega kohtumist ja teie maailma puhtamaks, säravamaks muutmist.

CLEANING ANGELS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karmen P.

Suurepärane järel-ehituse koristus. Kiire, põhjalik ja professionaalne töö. Aitäh!

- Sirli I.

Väga professionaalne ja sõbralik teenus. Minu kodu särab nüüd tänu Cleaning Angels'ile!

- Kaupo O.

Väga muljetavaldav suuremahuline koristusoperatsioon.

Tee puhtaks, ehitusjärgne koristus on valmis alustama!

Ehitusprotsess on põnev ja põhjalik, kuid sellega kaasneb sageli ka suur segadus ja mustus. Kui teie ehitusprojekt on lõpule jõudnud, on aeg tuua ruumidesse puhtus ja sära ning valmistada need ette uueks kasutuseks. Selleks on ideaalne lahendus ehitusjärgne koristus. Meie meeskond, Ehitusjärgnekoristus OÜ, on spetsialiseerunud just ehitusjärgsele koristusele ning pakume professionaalset ja tõhusat teenust, mis toob ruumidesse värskuse ja puhtuse. Olgu tegemist väikese renoveerimisprojekti või suuremahulise ehitustööga, meie meeskond on valmis asuma koheselt koristustööde kallale.

Dropdown

kõik artiklid

Suurpuhastus - Kudias taastada sära oma ruumides meie abiga?

Kas teie kodu või kontor vajab sügavat puhastust, et taastada sära ja puhtus? Pöörduge meie poole ja avastage suurepärased suurpuhastuse võimalused, mis muudava
ssb.ee
Kas teie kodu või kontor vajab sügavat puhastust, et taastada sära ja puhtus? Pöörduge meie poole ja avastage suurepärased suurpuhastuse võimalused, mis muudavad teie ruumid säravaks ja värskendatuks! Suurpuhastus on täiuslik viis vabaneda aastate jooksul kogunenud mustusest ja saada tagasi puhas ja meeldiv keskkond. Meie kogenud ja professionaalne meeskond teostab koristustöid põhjalikult ja hoolikalt, käsitledes iga pinda ja nurka laest kuni põrandani. Hinnates teie konkreetseid vajadusi, pakume suurpuhastuse teenust, mis vastab teie ootustele ja eesmärkidele. Määrdumisastmest sõltuvalt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.