Rohkema info nägemiseks:

MARVELUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud tekstiilide tootmisele ja müügile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus mugavus kohtub elegantsiga, kus iga niit kõneleb kvaliteedi ja meisterlikkuse loo. MARVELUM OÜ juures me ei müü lihtsalt tooteid; pakume kogemuste kanga, mis muudab teie eluruumid luksuse ja soojuse valdadeks.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga pakkuda kvaliteetseid tekstiiltooteid ja -teenuseid kodu jaoks. See missioon on olnud meie pühendumuse tipptasemele nurgakiviks, juhatades meid kureerima kollektsiooni, mis kehastab kodutekstiili uuenduste tipptaset.

Alates pehmetest rätikutest, mis paitavad teie nahka, kuni voodilinadeni, mis viivad teid rahulikku unne, on meie tootevalik loodud selleks, et tuua teie igapäevaellu lisapuudutus armust. Me usume, et õige tekstiil võib muuta maja koduks ja oleme pühendunud selle muutuse teieni toomisele.

Meie loosung ei ole lihtsalt fraas; see on lubadus. Lubadus pakkuda mitte ainult tekstiile, vaid elustiili, mis resoneerib ilu ja mugavusega. Olgu teie otsingutes üldised koduteenused, et värskendada oma eluruume või otsite täiuslikku kodutekstiili kinkimiseks kallimale, meil on midagi, mis rahuldab teie iga vajaduse.

Terava silmaga viimaste trendide suunas ja südamega traditsioonilistes väärtustes juurdununa tagame, et iga toode MARVELUM OÜst on kvaliteetsete tekstiilide ajatu võlu tunnistajaks. Sukelduge meie kollektsiooni ja laske meie kanga niitidel oma maagiat teie ellu kududa.

Liituge meiega tekstiilimeisterlikkuse teekonnal. Kogege erinevust MARVELUM OÜga - kus iga kiud jutustab loo ja iga toode on kunstiteos.

Kontakt

3725103493

MARVELUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark M.

Suurepärane kvaliteet ja stiil!

- Anna S.

Mugavus ja elegants on meie koju tagasi toonud!

- Maria P.

Armastan nende tekstiilide pehmust ja vastupidavust!

Millised on olulised tegurid uue voodipesu valimisel?

Kvaliteetne voodipesu ei ole lihtsalt luksus; see on hea une jaoks hädavajalik. Õige voodipesu aitab reguleerida kehatemperatuuri, hoida allergeene eemal ja pakkuda mugavust, mis on vajalik rahuliku une jaoks. See on investeering teie tervisesse ja heaolusse. Enne uue voodipesu ostmist kaaluge tegureid nagu materjal, mugavus, suurus, stiil ja hooldus. Need elemendid juhendavad teid valima voodipesu, mis mitte ainult ei näe hea välja, vaid tunneb end ka imeliselt ja peab ajaproovile vastu. Materjal on oluline Voodipesu materjalide osas on teil valik looduslike kiudude, nagu puuvill, lina ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida keskkonnasõbralikke kodutekstiile oma kodule?

Keskkonnasõbralikud kodutekstiilid on materjalid, mida kasutatakse kodukujunduses, nagu voodipesu, rätikud ja kardinad, mis on toodetud viisil, mis minimeerib k
ssb.ee
Keskkonnasõbralikud kodutekstiilid on materjalid, mida kasutatakse kodukujunduses, nagu voodipesu, rätikud ja kardinad, mis on toodetud viisil, mis minimeerib keskkonnale tekitatavat kahju. Need tekstiilid on valmistatud looduslikest või ümbertöödeldud materjalidest ja tihti toodetud jätkusuutlike praktikate abil. Keskkonnateadlikkuse kasvades otsivad üha enam koduomanikke ja üürnikke viise jätkusuutlikuks eluks. Keskkonnasõbralikud kodutekstiilid on lihtne, kuid tõhus viis vähendada oma süsinikujalajälge ja aidata kaasa tervislikuma planeedi heaks. Keskkonnasõbralike materjalide tüübid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.