Rohkema info nägemiseks:

HT PARTNERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete ehituslahendustega, spetsialiseerudes saunade ja terrasside ehitusele, pakkudes kvaliteetseid ja individuaalselt kohandatud elamusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

HT PARTNERID OÜ on pühendunud teie saunaelamuse muutmisele unustamatuks. Meie professionaalne meeskond tegeleb saunade ehitusega, pakkudes kvaliteetseid lahendusi vastavalt teie vajadustele ja soovidele. Olgu tegemist traditsioonilise soome saunaga või mõne muu eksklusiivse variandiga, oleme valmis looma ruumi, kus lõõgastumine ja heaolu saavad uue tähenduse.

Unistate suveõhtutest terrassil, nautides looduse ilu? HT PARTNERID OÜ on siin, et muuta teie unistused tegelikkuseks. Meie terrasside ehitusteenus pakub mitmekülgseid lahendusi, mis ühendavad funktsionaalsuse ja esteetika. Olenemata sellest, kas soovite privaatset oaasi või avatud suhtlustsoon, loome teie kodule täiendava ruumi, kus saate nautida värsket õhku ja suurepäraseid hetki.

Kodust kaugel, Kuid Ikka Kodus: HT PARTNERID OÜ külaliskorteri rent on ideaalne võimalus pakkuda oma külalistele mugavust ja privaatsust. Meie külaliskorterid on hoolikalt kujundatud, et tagada meeldiv ja kodune atmosfäär. Olgu tegemist lühiajalise peatumisega või pikema ärireisiga, meie külaliskorterid pakuvad hubast ja kaasaegset elamist.

Oleme siin, et muuta teie kodu ja elukeskkond vastavalt teie soovidele. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja loob keskkonna, kus tunnete end alati koduselt.

HT PARTNERID OÜ - kvaliteet, mugavus ja Teie unistuste teostamine ühes paketis!
Kontakt:

+372 521 4201

HT PARTNERID OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati S.

Suurepärane teenus ja hubane korter.

- Jaan T.

Kiire ja selge suhtlus.

- Maria H.

Korter oli suurepärases seisukorras. Jätkake sama moodi!

HT PARTNERID OÜ tegevusaruanne 2022

HT PARTNERID on loodud 11.03.2009.a. Osaühingu põhitegevuseks on puitkilpmajade (peamiselt paadikuuride) paigaldustööd Rootsis ning remondi- ja ehitustööd Eestis ja Soomes. 2022. aasta oli ettevõtte käive 39 669 eurot, millest 24% moodustas puitkilpmajade paigaldamine ja 76% moodustasid remondi- ja ehitustööd. Järgmisel majandusaastal jätkatakse nii puitkilpmajade paigaldamist kui ka ehitus- ja remonditöid. Alates 2023.aasta kevadest pakub HT Partnerid OÜ ka lühiajalist majutusteenust Kuressaares. Ettevõttes töötas 2022.aastal 2 võlaõigusliku lepingu alusel teenust osutavat iskut,

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada külaliskortereid?

Hotellid võivad pakkuda mugavust, kuid kas te pole mõelnud, kui eriline oleks anda oma külalistele võimalus kogeda tõelist kodutunnet ka kodust eemal olles? HT
ssb.ee
Hotellid võivad pakkuda mugavust, kuid kas te pole mõelnud, kui eriline oleks anda oma külalistele võimalus kogeda tõelist kodutunnet ka kodust eemal olles? HT PARTNERID OÜ külaliskorteri renditeenuse artiklis avame ukse uude maailma, kus iga külaline tunneb end teretulnuna ja naudib kodust mugavust. Lugege, kuidas meie külaliskorterid muudavad kaugel viibimise koduseks ja meeldejäävaks kogemuseks. HT PARTNERID OÜ külaliskorterid on loodud selleks, et pakkuda personaalset ja hubast atmosfääri. Unustage steriilsed hotellitoad - meie korterid on sisustatud stiilselt ja mugavalt, võimaldades

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.