Rohkema info nägemiseks:

TAIBUTERA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Õpetlikud mänguasjad ja mängulised õppevahendid. Taibuterast leiad Eesti lasteaiaõpetaja lemmikud! Külasta meie e-poodi või esinduskauplust mustamäel!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eesti lasteaedadesse on jõudnud tõeliselt taibukas muutus - Taibutera on toonud turule maailma parimad õppeasutustele loodud õppemängud ja -vahendid, mis aitavad kujundada tulevikus teravaid ja targemaid Eesti lapsi.

2014. aastal alustas Taibutera oma teekonda Eesti laste ja perede elu rikastamiseks, pakkudes vaid parimaid mänge ja mänguasju. See teekond sai alguse veebipoest Lelunurk.ee, mis oli suunatud kõigi Eesti laste mängurõõmu täiustamisele. Kuid see oli vaid algus.

Aasta hiljem, 2015. aastal, tehti üks suur avastus maailma suurimalt mänguasjamessilt. Seal kohtus Taibutera meeskond professionaalsete õppevahendite brändidega, mida võtsid kiiresti ja soojalt vastu Eesti lasteaiaõpetajad. See hetk märkis pöördepunkti ettevõtte teekonnal, suunates nad sellele teele, mis viiks parema hariduse poole.

Taibutera soovis tuua Eesti lasteaedadesse maailma parimad õppemängud ja -vahendid ning alustas selle nimel tööd 2016. aastal, luues müügikonsultantide võrgustiku, mis katavad erinevad piirkonnad üle Eesti.

Kuid ettevõte ei piirdunud ainult õppeasutuste poolt kasutatavate vahenditega. 2020. aastal sündis uus, tuliuus ja õppeasutusesõbralik veebipood ning ettevõte muutis oma nime Taibuteraks. Uus nimi peegeldab täpsemalt nende põhieesmärki - pakkuda taibukate ja teraste laste arendamisele suunatud mänge ja õppevahendeid nii lasteaedadele, metoodikutele kui ka lapsevanematele.

Meie Missioon: toetada õppimise ja õpetamise kvaliteedi kasvu Eesti algharidusasutustes. Taibutera on pühendunud sellele, et aidata kaasa Eesti alghariduse kvaliteedi tõstmisele. Neil usutakse, et iga laps väärib parimat võimalikku haridust ja arengut.

Taibutera ei rahuldu keskpärasusega. Nende eesmärk on olla Eesti turul parimaks alghariduse õppevahendite pakkujaks. See tähendab pidevat uuendust ja pühendumist, et tagada, et Eesti lapsed saaksid kasvada ja õppida parimate vahenditega.

Taibutera on ettevõte, mis usub, et laste haridus on tuleviku võti. Nende pidev pühendumine parimate õppemängude ja -vahendite pakkumisele teeb neist Eesti haridusmaastikul tõelise liidri. Olgu teie eesmärk luua teravaid mõistusi, kasvatada tarku lapsi või lihtsalt pakkuda oma perele parimaid õppimisvõimalusi, Taibutera on teie usaldusväärne partner. Tulevik algab siin ja see tulevik on teravam ja targem tänu Taibuterale.

Lugege täpsemalt Taibutera kodulehelt!

TAIBUTERA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kerli E.

Suurepärane teenindus ja ilus kaup. Laps ei tahtnud poest lahkudagi.

- Hellika H.

Väga meeldiv ja kiire teenindus, aitäh!

- Margus E.

Tootevalik on suur ja mitmekülgne, kiidan!

TAIBUTERA OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkasid paljud ettevõtted mänguasjade ja metoodiliste mängude müüki õppeasutustele, mis on osutunud oluliseks tegevussuunaks. Mänguasjade ja metoodiliste mängude müük on nende ettevõtete põhitegevuseks ning see on valdkond, millele nad pööravad oma tegevuses kõige rohkem tähelepanu. See on sektor, mis on pidevalt arenev ja millel on suur potentsiaal tulevikuks. Mänguasjade ja metoodiliste mängude müük õppeasutustele on oluline mitmel põhjusel. Esiteks aitab see kaasa laste arengule, pakkudes neile võimalusi õppida ja areneda läbi mängu. Teiseks on see ka majanduslikult kasulik

Dropdown

kõik artiklid

Lapse arengu verstapostid

Lapsevanemaks olemine on täis küsimusi, millest üks olulisimad on: \
ssb.ee
Lapsevanemaks olemine on täis küsimusi, millest üks olulisimad on: \"Kas mu lapse areng on eakohane ja kuidas saan tema arengut ise toetada?\". Esimeste eluaastate jooksul hakkavad vanemad tihti uurima erinevaid arengu verstaposte ja raamatuid, mis võiksid pakkuda juhiseid ja selgust. Kuid iga laps on unikaalne, ja nende areng toimub oma tempos. Selles artiklis uurime, kuidas saate rahulikult jälgida ja toetada oma lapse arengut vanuses 1-7 aastat, tuues esile praktilised näited arendavatest mänguasjadest ja tegevustest. Kuigi lapse arengu verstapostid on üldiselt paigas, tuleb meeles pidada,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.