Rohkema info nägemiseks:

HAIDEAED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Haideaed müüb suures valikus Ilupuid- põõsaid, viljapuid, marjapõõsaid, roose, püsililli, turbad, mullad. Külastada saab ka kaunist iluaeda.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Haideaed OÜ-sse, kus meie kirg Looduse ilu kasvatamise vastu ärkab ellu. Alates meie loomisest aprillis 2023 oleme olnud peamine sihtkoht aiaentusiastidele ja rohenäppudele, pakkudes varjupaika, kus ilu ja loodus põimuvad.

Meie teekond algas visiooniga luua aianduskeskus, mis ei müü ainult taimi, vaid tähistab aianduse olemust. Asudes Kaerepere südames, oleme uhked, et oleme Eesti esimene püsilillede kasvatus ja konteinersüsteemiga välistaimede kasvataja. Meie hoolikalt valitud aianduskaupade valik ulatub erksatest suvelilledest kuni vastupidavate hekitaimedeni, ja majesteetlikest ilupuudest kuni viljakandvate marjapõõsasteni. Iga taim on hoolikalt kasvatatud, tagamaks, et see toob rõõmu ja elu teie aedadesse.

Haideaed OÜ-s usume, et õige taim võib muuta iga paiga rahu ja ilu oaasiks. Seetõttu pakume aiandusalast konsultatsiooni, et juhendada teid teie ainulaadse maastiku jaoks täiusliku taimestiku valimisel. Meie eksperdid on pühendunud teie aitamisele taimede hoolduse nüansside mõistmisel, tagades, et teie aed õitseb igal aastaajal.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne meie klientide särasilmselt arvustustest, kes kiidavad meie inspireerivat aeda ja teadlikku teenindust. Oleme uhked, et hoiame hästi korraldatud müügiala, kus iga taim on hoitud ja armastatud. Meie valik ei pruugi olla kõige suurem, kuid see on hoolikalt valitud, et inspireerida ja rõõmustada.

Olgu te olete kogenud aednik või alles avastate aianduse maailma, Haideaed OÜ on teie partner, tuues looduse ilu teie koduuksele. Pakume taimede transporditeenuseid ja aianõustamist, et muuta teie aiandusteekond võimalikult lihtsaks.

Liituge meiega aadressil Toominga 1, Kaerepere, ja laseme meil aidata teil kasvatada kohta, kus looduse ilu saab õitseda. Meie uksed on avatud esmaspäevast reedeni, 10:00 kuni 16:00, ja laupäeval, 10:00 kuni 14:00. Haideaed OÜ-ga omaks võttes aianduse rõõmu, kus iga taim räägib loo ja iga aed on meistriteos, mis ootab avastamist.

Haideaed OÜ - Looduse ilu kasvatamine!

Vaata rohkem

HAIDEAED OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet jätkusuutlikuks aianduseks eestis

Eesti ainulaadne kliima ja ökosüsteemid pakuvad aednikele nii võimalusi kui ka väljakutseid. Külma talve ja suhteliselt lühikese kasvuperioodiga on oluline mõista kohalikke tingimusi, et luua loodusega kooskõlas olev õitsev aed, mitte vastu töötav. Jätkusuutlik aiandus tähendab sellise ruumi loomist, mis on mitte ainult ilus ja produktiivne, vaid säästab ka ressursse ja toetab kohalikke ökosüsteeme. Eestlaste jaoks tähendab see aiandust, mis austab nende looduskeskkonna õrna tasakaalu. Nipp 1: Valige kohalikke taimi Kohalikud taimed on kohandunud kohaliku kliima ja mullatingimustega, mis

Dropdown

kõik artiklid

Dekoratiivtaimede hoolduse käsiraamat

Dekoratiivtaimed on aia kujundamise nurgakivi, pakkudes visuaalset huvi, tekstuuri ja värvi. Nad varieeruvad õitsvatest mitmeaastastest ja üheaastastest taimede
ssb.ee
Dekoratiivtaimed on aia kujundamise nurgakivi, pakkudes visuaalset huvi, tekstuuri ja värvi. Nad varieeruvad õitsvatest mitmeaastastest ja üheaastastest taimedest kuni põõsaste, puude ja dekoratiivsete rohttaimedeni. Eduka dekoratiivtaimede hoolduse võti peitub iga taime konkreetsete vajaduste mõistmises, sealhulgas nende kasvuharjumustes, eelistatud kliimas ja hooldusnõuetes. Dekoratiivtaimed ei ole lihtsalt esteetiliselt meeldivad; nad aitavad kaasa meie heaolule, puhastades õhku, vähendades stressi ja parandades kohalikku ökosüsteemi. Samuti võivad nad suurendada kinnisvara väärtust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.