Rohkema info nägemiseks:

Grow Finance OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 3170; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GROW FINANCE OÜ kohta arvamuslugu!"

Grow Finance OÜ hetkeolukord

Juba 3170 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Kiiresti arenev ja uuenduslik maailm on toonud kaasa muutusi, mis sunnivad ettevõtteid kohanema ja arenema. Grow Finance on pikaajalise kogemusega tulevikku vaatav innovaatiline ettevõte, mis on seadnud oma sihiks pakkuda parimaid finantsteenuseid, tagades klientidele edu ja jätkusuutlikkuse. Meie pikaajaline kogemus ja innovaatilised lahendused muudavad meid usaldusväärseks partneriks muutuvates oludes.

Grow väärtused

Grow Finance kuulub rahvusvahelisse GGI Alliance'i, mis võimaldab meil pakkuda tippklassi teenuseid raamatupidamisest finantsjuhtimiseni.

Meile Eesti Raamatupidajate Kogu poolt väljastatud ERK kvaliteedimärk kinnitab, et pakume usaldusväärset ja kõrgekvaliteedilist teenust.

Oleme pühendunud klientide vajadustele vastavate lahenduste pakkumisele. Meie pühendunud töötajad tunnevad oma eriala ja on alati valmis uusi võimalusi õppima. Meie väärtused: (cid:127) Proaktiivsus (cid:127) Innovatsioon (cid:127) Kasv (cid:127) Ausus (cid:127) Roheline mõtlemine

Meie lubadus

Meie pühendumus on suunatud tarkadele lahendustele ja keskkonnasõbralikele töövõtetele tagamaks ressursside kokkuhoidu. Grow Finance aitab Sinu äri kasvama panna. Kasutame parimaid töövõtteid, sealhulgas: (cid:127) Integreeritud tarkvarad (cid:127) Digitaliseeritud dokumendid (cid:127) Automatiseerimine (cid:127) Targad lahendused

Nutikad lahendused aitavad hoida keskkonda ja säästa juhtide aega. Oleme veendunud, et tulevik kuulub ettevõtetele, kes hoolivad inimestest ja keskkonnast ühiselt.

2023. aasta märkimisväärsed sündmused (cid:127) Kaasaegsed juhtimisvõimalused: Oleme valmis pakkuma meie klientidele juhtimiseks vajalikku infot kaasaegsetel, visualiseeritud ja digitaalsel viisil.

(cid:127) Investeerimine inimestesse: Oleme investeerinud oma töötajatesse, et pakkuda parimat tuge ja kaasaegsemaid töötingimusi.

(cid:127) Uudne meeskonnajuhtide motiveerimissüsteem: Alustasime innovaatilise motiveerimissüsteemiga, et hoida ja motiveerida meie tippspetsialiste.

(cid:127) Aruandeaastal liitusid meiega VT Raamatupidamisbüroo OÜ ja Toptase Eesti OÜ raamatupidamisteenuste pakkujad, kes rikastavad oma kogemuste teadmistega Grow meeskonda.

2024. aasta eesmärgid (cid:127) Investeering IT Lahendustesse: Raamatupidamine ja IT tugevus koonduvad suurtesse keskustesse nagu Grow. Jätkame investeerimist IT lahendustesse ja oskustesse.

(cid:127) Spetsialiseerumine äriteenustes: Laiendame oma spetsialiseerumist kindlatele valdkondadele.

(cid:127) Finantsjuhi tugi: Pakume raamatupidamisteenusele ja finantsanalüütikale lisaks ka finantsjuhi tuge, et toime tulla kriisi või kiire kasvu olukorras.

Kokkuvõte

Grow Finance OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.