Rohkema info nägemiseks:

AAWAR EHITUSGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1252; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AAWAR EHITUSGRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

AAWAR EHITUSGRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 1252 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Aawar Ehitusgrupp OÜ põhitegevusteks aruandeaastal olid üldehitustööd ja kinnisvara arendamine – ehitati, remonditi, renoveeriti ja rekonstrueeriti. Korrastati vanu ja ehitati uut. Teenuseid pakuti nii ettevõtetele kui ka eraiskutele.

Tulud, kulud ja kasum 2023. aastal oli Aawar Ehitusgrupp OÜ müügitulu 325 462 eurot. Müügitulu moodustas koostööpartneritele ehitusteenuse pakkumine ja enda kinnisvara müük.

Kinnisvara soetamise ja selle ehitamisega seotud kulud kajastuvad kuni müümiseni soetusmaksumuses varude all ning peale tehingut kasumiaruandes kaubakuluna. Muud kulud, mis pole otseselt seotud ainult ehitamisel oleva korteriga, on kantud kuludesse. Kuna aasta viimased kuud on üksnes ehitatud müüdavat paariselam korterit, siis vähendavad need kulud aruandeaasta kasumit.

Investeeringud 2023. aastal soetati ettevõtluse tarbeks transpordivahend. Samuti soetati seadmeid ja tööriistu, millede maksumus on põhivarade piirmäärast väiksem ja need kanti jooksvalt kulusse ning nende üle peetakse arvestust bilansiväliselt.

Harvem kasutust vajavaid kallemaid seadmeid on kasumlikum rentida vastavat teenust pakkuvatelt koostööpartneritelt.

Personal 2023. aastal oli töölepinguga tööl kaks töötajat. Kuna erinevate tööde jaoks oleks hea kasutada vastavate oskuste ja kogemustega töölist, siis kasutame mitmeid osalise tööajaga töötajaid, et vältida ettevõtte sisest tööpuudust ja üleliigset palgakul. Enamasti kasutatakse alltöövõttu, mis loob võimaluse tellida erinevaid töid vastavat pädevust omavatelt spetsialistidelt.

Juhatus koosnes kahest juhatuse liikmest.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgneval 2024. aastal jätkatakse üldehitustöödega, mida pakutakse teenusena nii eraisikutele kui ka juriidilistest isikutest ettevõtjatele.

Aawar Ehitusgrupp OÜ jätkab 2024. aastal aktiivselt oma tegevust püsivate pikaajaliste koostööpartneritega ja sobival vüimalusel enda kinnisvara arendamisega.

AAWAR EHITUSGRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.