Rohkema info nägemiseks:

AUTOKLASSIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autoklassik on aastate jooksul tegelenud klassikalise autodega. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele kõike, alates otsimisest, kohaletoomisest ja hooldusest. Me oleme spetsialiseerunud peamiselt 1940-1980 Euroopa autodele ja nende hooldamisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme?

Meie jagame kirge vanade autode vastu ning soovime tuua neile uut elu. Pakume vana auto omanikele kõiki teenuseid alates otsimisest ja kohaletoomisest kuni igapäevaste hooldusteni, et muuta vanade autodega seotud kogemus emotsionaalseks ja muretuks.

Meie eesmärgiks on pakkuda vanade autoomanikele kõike seda, mida tavaliselt seostatakse uute autodega. Alustades otsimisest ja kuni kohaletoimetamise ning igapäevase hoolduseni, tahame me tagada, et teie vanast autost saaks teie uhkus ja rõõm, mitte murekoht.

Kes ei armastaks sõita vanema põlvkonna autoga, mis pakub unikaalset sõiduelamust ja nostalgilist tunnet? Miks kulgeda punktist A punkti B lihtsalt masinaga, kui võite teha sellest ajaloolise seikluse?

Me mõistame, et vanade autode hooldamisel võib tekkida murekohti. Võib tunduda, et asjakohane informatsioon ja varuosade hankimine on keeruline. Just selleks oleme meie siin, et võtta enda peale kogu see vaev, et teie saaksite muretult nautida oma armastatud autot.

Meie peamine fookus on Euroopas ajavahemikul 1940-1980 toodetud autodel ning nende hooldusel. Oleme pühendunud säilitama ja taastama nende autode ajaloolist ilu ning tehnilist täiuslikkust. Teie vanast autost saab meie käe all taas sõiduk, mis võib uhkeldada oma kunagise hiilgusega.

Kui olete kirglik vanade autode omanik või unistate sellest, siis ärge kartke meie poole pöörduda. Meie meeskond on valmis teid aitama, olgu selleks siis hooldus, remont või varuosade hankimine. Autoklassik - me toome ajaloo tagasi teedele.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

AUTOKLASSIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marek T.

Minu vana auto näeb nüüd välja nagu uus, tänu teie oskustele ja pühendumusele.

- Valeria O.

Ma ei suuda piisavalt rõhutada, kui hämmastav oli minu kogemus teiega vanade autode restaureerimisel.

- Karmen I.

Teie firma on tõeliselt usaldusväärne partner vanade autode taastamisel. Suured tänud teile!

Miks eelistada vanu autosid uutele?

Kaasaegsed autod pakuvad palju mugavusi ja tehnoloogilisi uuendusi, kuid miks võiksite siiski eelistada vanu autosid? Selle küsimusega tegelemine avab ukse avastamiseks, miks paljud inimesed tunnevad kirglikku kiindumust vanadesse autodesse ning miks ettevõtted nagu Autoklassik on pühendunud nende taaselustamisele. Unikaalne stiil ja iseloom: Üks peamine põhjus, miks paljud inimesed armastavad vanu autosid, on nende unikaalne stiil ja iseloom. Vanematel autodel on sageli käsitööna valmistatud detaile ja elegantseid jooni, mis eristuvad massitoodangust. Sõitmine vanal autol tähendab

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas saada tagasi vanade autode ajalooline hiilgus?

Vanade autode võlu seisneb sageli nende ajaloolises hiilguses ja iseloomus, mis ajapikku võib tuhmuda. Kuid õige hoolduse ja pühendumisega on täiesti võimalik t
ssb.ee
Vanade autode võlu seisneb sageli nende ajaloolises hiilguses ja iseloomus, mis ajapikku võib tuhmuda. Kuid õige hoolduse ja pühendumisega on täiesti võimalik tuua vanad autod tagasi nende kunagisse hiilgusesse. Siin on mõned olulised sammud ja näpunäited, kuidas saada tagasi vanade autode ajalooline hiilgus. 1. Algus teadmisest: Ajaloo õppimine Esimene samm on teadmiste hankimine. Uurige oma auto ajalugu, mudelit, tootmisaastat ja eripärasid. See aitab teil mõista, milline see auto oli oma hiilgeaegadel ning milliseid detaile ja stiilielemente tuleks restaureerimise käigus säilitada või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.