Rohkema info nägemiseks:

YASS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 743; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta YASS OÜ kohta arvamuslugu!"

YASS OÜ hetkeolukord

Juba 743 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Yass asutati mais 2009. Juulis 2009 toimus omaniku vahetus.

Ettevõtluse alustamiseks taotleti toetust Töötukassast.

2010 jaanuaris avati hubane juuksurisalong Jõgeva linnas.

Alates detsembrist 2010 on osaühingul kaks omanikku, võrdväärsete osadega ning samaaegselt on juhatuse liikmed

OÜ Yass põhitegevusalaks on juuksuriteenuste pakkumine ja lisaks sellele müüakse kvaliteetseid juuksehooldusvahendeid ning jagatakse asjatundlikku nõu toodete kasutamise kohta.

Aruandeaastal kujunes osaühingu müügituluks kokku 36 690 eurot, millest enamuse 90,37 % moodustas juuksuriteenuse müük ja ülejäänud 9,63 % moodustas juuksehooldusvahendite müük. Majandusaasta tulemiks kujunes 772 eurot kasumit. OÜ Yass müügitulust moodustas 100% müük Eestis.

Põhirõhk oli ja on endiselt suunatud kvaliteetse teenuse pakkumisele . Töös ja müügiks kasutatakse vaid tunnustatud tootjate poolt pakutavaid tootesarju. Teenuse ja toodete hinda oluliselt tõstetud ei ole. Kauba müük on mõnevõrra suurenenud kuid juuksuriteenuse müük on jätkuvalt ettevõtte põhisuunaks.

Osaühingul on kaks omanikku, kes osalevad osaühingu igapäevategevuses ja osutavad juuksuriteenust .

Aruandeaastal oli kaks töötajat.

2022. a. ei ole juhatuse liikmetele tasu makstud.

Järgmisel majandusaastal olulist käibe kasvu ei planeerita, kuid majandustegevuse tulemusel soovitakse kindlasti teenida kasumit, millega katta eelmiste majandusaastate kahjum. Juhtkonna arvates on osaühing Yass jätkusuutlik ja tegutsev ettevõte ka järgnevatel majandusaastatel.

YASS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.