Rohkema info nägemiseks:

STAR INVESTMENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 916; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STAR INVESTMENTS OÜ kohta arvamuslugu!"

STAR INVESTMENTS OÜ hetkeolukord

Juba 916 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ettevõtte üldinfo

Star Investments OÜ on Harju Maakohtu registriosakonnas registreeritud 09.06.2009.

Star Investments OÜ juhatus koosneb ühest liikmest.

2012. majandusaasta jooksul soetas ettevõte mitu erinevat kinnisvaraobjekti. Tehingute vormistamisega alustati 2011. aastal ning ettevõte jõudis erinevate tehingute sõlmimiseni 2012. aasta alguses, mille tulemusena tekkis ettevõttel Tallinnas asuvad ärikinnisvara objektid, mis on koormatud pikaajaliste rendilepingutega.

Ühe objektina kuulub ettevõttele Madara 33 asuv äripindade kompleks, kus on palju erineva profiiliga rentnikke. Teiseks objektiks on Ehitajate teel asuv ärimaja, kus asub restoran Rucola ja Panila OÜ.

2014. aasta veebruaris soetati investeeringuna tütarettevõte Vae 16 OÜ, mille tulemusena Star Investments OÜ on muutunud kontserni emaettevõtjaks ning esitab alates 2014.a. konsolideeritud majandusaasta aruande.

Nii Star Investments OÜ kui ka Vae 16 OÜ põhitegevusala on endale kuuluva kinnisvara rendile andmine ja käitlus.

Alates 2019. aastast on konsolideerimisgruppi lisandunud ka Infinite Capital OÜ, mis on 100% omanik ettevõttele Valdmae 5 RE OÜ-le, kes põhitegevuseks on ärikinnisvara aadressil Valdmäe tn 5, Tänassilma küla, Saku vald rendile andmine ja käitlus.

Tulud, kulud ja kasum (cid:127) 2023 aastal moodustas konsolideerimisgrupi müügitulu 2 400 116 eurot.

(cid:127) Müügitulust 100% moodustas renditulu.

(cid:127) Perioodi kasumiks kujunes 2 007 681 tuhat eurot

Ettevõte on tegus ja jätkusuutlik ning järjepidevalt laiendab oma äritegevust. Nii käesoleval kui ka järgnevatel aastatel on Star Investments OÜ plaanis jätkata aktiivse investeerimisperioodiga ning juhatus kaalub ka praegu erinevate sobivate omadustega, sealhulgas asukoha ning tootlusega, investeeringute teostamist Eestis.

Finantssuhtarvud

Finantssuhtarv Valem 31.12.2022 31.12.2023

Lühiajalise võlgnevuse käibevara/lühiajalised 2,145 12,585 kattekordaja kohustused

Puhasrentaablus (%) puhaskasum/müügitulu*100 78,30 83,65

Võlakordaja koguvõlgnevus/varad 0,55 0,50

Omakapitali tootlus puhaskasum/omakapital*100 15,29 14,73

Investeeringud

Aruandeaastal suuremaid investeeringuid ei tehtud. Väiksemaid investeeringuid kinnisvara parendamiseks teostatakse jooksvalt.

Äritegevuse hooajalisus

Äritegevus ei ole hooajaline .

Keskkond

Ettevõte teadvustab endale, et keskkonnahoidlik tegevus on aluseks tõhusalt toimiva keskkonna ja jätkusuutliku ühiskonna loomisel ja hoidmisel.

Kõrvuti eesmärgiga saavutada suurim võimalik efektiivsus, pannakse igapäevaselt kõigis oma tegevustes rõhku keskkonnakaitsele ja püütakse viia oma äritegevuse mõju keskkonnale miinimumini, pöörates tähelepanu oma tegevuste energiaefektiivsusele ja jäätmete vähendamisele.

Eesmärgid

Ettevõte on tegus ja jätkusuutlik ning järjepidevalt laiendab oma äritegevust. Ka järgnevatel aastatel on Star Investments OÜ-l plaanis jätkata aktiivse investeerimisega ning juhatus kaalub ka praegu erinevate sobivate omadustega, sealhulgas asukoha ning tootlusega, investeeringute teostamist Eestis.

STAR INVESTMENTS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.