Rohkema info nägemiseks:

NURME AED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme laiaulatuslikult aiandusega, pakkudes taimede ja istikute kasvatamist ning müüki, aiakujundust ning professionaalset nõustamisteenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Nurme Aed on rohkem kui lihtsalt aiandusettevõte - see on lugu pühendumusest, kirglikkusest ja tahtest luua kaunist ning elavat keskkonda. Kõik algas 2009. aasta talvel, kui pereisa, pärast üle 25 aasta uisutamisest eemalolekut, otsustas taas uisud alla panna. Ent nagu elu ikka, toob see kaasa ootamatuid pöördeid. Tema katse lõppes valusa kukkumisega, mis pani tema elus uue peatüki alguse.

Laste naljatlemine, et isa sai "koputada", vihjab sellele, kuidas mõnikord tuleb elu meile märku anda uute võimaluste ja suundade kohta. Nii sai alguse pere isa seiklus aiandusega, kus ta avastas enda jaoks armastuse taimede vastu.

Algselt lihtsa hobina kasvanud aiandushuvi muutus perekonna ühiseks ettevõtmiseks, kus koguti teadmisi, katsetati erinevaid tehnikaid ja arendati oskusi. Aastatega on Nurme Aed kasvanud ning laienenud, kuid säilitanud alati oma südame - pakkuda klientidele mitmekülgset valikut taimi, istikuid ja professionaalset nõustamist.

Olenemata ettevõtte suurusest, on peamine fookus alati olnud asjatundlikkus ja kliendikesksus. Iga külastaja lahkub rahulolevana, olles saanud mitte ainult kvaliteetseid taimi, vaid ka väärtuslikku nõu ja tuge oma aia loomisel ja hooldamisel.

Nurme Aed on koht, kus kirg aianduse vastu saab õitseda ja kus kõik on teretulnud avastama looduse ilu ning looma omaenda rohelise oaasi.

Kontakt

NURME AED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karin T.

Suurepärane valik ja asjatundlik teenindus.

- Liina P.

Meeldiv kogemus, soovitan kõigile aiandushuvilistele.

- Jaanika M.

Lihtne ja mugav lahendus oma aia kaunistamiseks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas valida õigeid roosisorte vastavalt oma aia tingimustele ja eelistustele?

Roosid on sajandeid aednike südameid võitnud oma ajatu ilu ja lummava lõhnaga. Täiuslike rooside kasvatamine võib tunduda hirmutav ülesanne, kuid õige teadmiste ja hoolega võite kasvatada suurepärase roosiaia, mis õitseb. Selles juhendis jagame viit olulist nõuannet, mis aitavad teil kasvatada tervislikke, elujõulisi roose. Mõistmaks oma kliimat ja mulda Kõik roosid ei ole kliima kohandatavuse osas võrdsed. Mõned sordid õitsevad soojas, päikesepaistelises keskkonnas, samas kui teised eelistavad jahedamaid, vähem intensiivseid tingimusi. Teie poolt kasvatada soovitud roosisortide

Dropdown

kõik artiklid

Milline taim on püsik ning kuidas neid kasvatatakse?

Kui otsite võimalusi oma aia mitmekesistamiseks ja aasta läbi kauni õitega rõõmustamiseks, siis püsikud võivad olla teie ideaalsed kaaslased. Püsikud on taimed,
ssb.ee
Kui otsite võimalusi oma aia mitmekesistamiseks ja aasta läbi kauni õitega rõõmustamiseks, siis püsikud võivad olla teie ideaalsed kaaslased. Püsikud on taimed, mis elavad mitu hooaega, võimaldades aastast aastasse nende ilu imetleda ja nende eest hoolitseda. Mis teeb püsikud eriliseks? Püsikute võlu seisneb nende vastupidavuses ja mitmekesisuses. Need taimed võivad taluda erinevaid ilmastikuolusid ning õitsevad aastaringselt, pakkudes aiale pidevat värskust ja elujõudu. Lisaks on püsikute valik lai, hõlmates erinevaid värve, kujundeid ja suurusi, mis võimaldavad teil luua just teie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.