Rohkema info nägemiseks:

DVS SERVICE GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume ehitus-, remondi- ja hooldusteenuseid, hõlmates mitmesuguseid projekte alates hoone struktuuride ehitamisest kuni hoolduse ja renoveerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

DVS SERVICE GROUP OÜ-s usume tugevate, hästi hooldatud struktuuride loodud tulevikku, mis peavad vastu ajaproovile. Üle 14-aastase kogemusega ehitustööstuses oleme end tõestanud usaldusväärse ja professionaalse partnerina, kes on pühendunud kvaliteetsete ja taskukohaste ehitus-, remondi- ja hooldusteenuste pakkumisele.

Meie laiaulatuslik teenuste valik vastab korteriühistute ja hooneomanike vajadustele. Rõdude ja lodžade hoolikast hooldusest, mis hõlmab parandustöid, restaureerimist, renoveerimist, värvimist, tugevdamist ja standardsete lisaseadmete asendamist, kuni fassaadide detailse hoolduseni, sealhulgas termiline pesemine, grafiti eemaldamine, parandustööd ja värvimine, tagame, et teie hoone iga aspekt on esmaklassilises seisukorras.

Meie ekspertiis hõlmab ka katusekatete ja drenaažisüsteemide terviklikkust, pakkudes täielikku ja osalist taastamist, et kaitsta teie vara elementide eest. Samuti kuulub meie laialdasesse portfelli trepikodade ja sissepääsude renoveerimine, tagades ohutu ja kutsuva ligipääsu teie ruumidele.

Usalduse ja vastutustundlikkuse tähtsust mõistes pakume ka ekspertarvestuse auditeid ja teenuseid, tagades läbipaistvuse ja täpsuse teie kinnisvara haldamise kõigis finantsaspektides.

Oleme uhked oma eelistuste üle: ulatuslikud kogemused ja kvalifikatsioon ehitustööstuses, lai valik spetsialiseeritud ehitusteenuseid, konkurentsivõimelised hinnad, paindlikud koostöötingimused ning vastutustundlik ja südametunnistuslik lähenemine meie klientidele.

DVS SERVICE GROUP OÜ-s ei paku me lihtsalt teenuseid; me pakume lahendusi, mis on kohandatud teie soovidele ja vajadustele. Laske meil hoolitseda teie ehitus-, remondi- ja hooldusmurede eest, et saaksite keskenduda tõeliselt olulisele.

Tugevale ja usaldusväärsele tulevikule panustamiseks valige DVS SERVICE GROUP OÜ - kus teie visioon on meie edu plaan.

Võtke meiega ühendust juba täna aadressil dvs.eesti@gmail.com või helistage meile numbritel +372 503 0048 / +372 5371 0101 ja ehitage koos meiega tugevam homne.

Kontakt

DVS SERVICE GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Täielikult rahulolev, suurepärane töö!

- Martin O.

Kiire ja professionaalne teenindus, soovitan kindlasti!

- Kadi L.

Väga usaldusväärne ja professionaalne firma.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Millised on fassaadi kulumise tunnused ja nende tähendus?

Hoone fassaad on rohkem kui lihtsalt kaitsekest; see on nägu, mida hoone maailmale näitab, oluline osa selle arhitektuurilisest identiteedist ja võtmetegur hoone konstruktiivses terviklikkuses. Korteriühistutele, hoone omanikele ja valitsusasutustele ei ole fassaadi hooldamine oluline ainult esteetika, vaid ka ohutuse, energiatõhususe ja vara väärtuse seisukohast. Märgata, et hoone fassaad vajab renoveerimist, on esimene samm selle pikaealisuse ja funktsionaalsuse tagamise suunas. Fassaadi kulumise tunnused Hoone fassaadil nähtavad praod või konstruktsioonikahjustused võivad viidata

Dropdown

kõik artiklid

Miks on regulaarne katusehooldus hoonete jaoks oluline?

Katusehooldus on hoone haldamise kriitiline aspekt, mis hõlmab regulaarseid ülevaatusi, puhastamist ja parandustöid, et tagada katuse pikaealisus ja funktsionaa
ssb.ee
Katusehooldus on hoone haldamise kriitiline aspekt, mis hõlmab regulaarseid ülevaatusi, puhastamist ja parandustöid, et tagada katuse pikaealisus ja funktsionaalsus. See on proaktiivne lähenemine, et väikesed probleemid ei muutuks suurteks ja kulukateks häireteks. Regulaarne katusehooldus on oluline mitmel põhjusel. See kaitseb hoonet veekahjustuste, struktuuriprobleemide eest ning aitab kaasa üldisele tervisele ja ohutusele. Samuti tagab see vastavuse ehitusnormidele ja kindlustusnõuetele, mis võib olla eriti oluline korteriühistutele, hooneomanikele ja valitsusasutustele. Regulaarse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.