Rohkema info nägemiseks:

KÄTRE OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põhjalikke raamatupidamisteenuseid ja ärikonsultatsioone alustavatele ja juba tegutsevatele ettevõtetele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KätRe OÜ-sse, kus teie finantstäpsus on meie käsk. Olles tõusva tähe rollis raamatupidamisteenuste valdkonnas, pakume oma ekspertiisi nii idanevatele kui ka õitsevatele ettevõtetele üle Saaremaa ja Tallinna. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: pakume terviklikke raamatupidamisteenuseid ja ärikonsultatsioone alustavatele ja juba tegutsevatele ettevõtetele.

Meie teekond algas visiooniga demüstifitseerida finantsjuhtimise keerukused igas suuruses ettevõtete jaoks. Mõistame, et iga äri on ainulaadne ja seetõttu on meie teenused kohandatud vastavalt teie konkreetsetele vajadustele. Alates ettevõtete hoolikast asutamisest kuni äriplaanide strateegilise arendamiseni, on meie meeskond valmis juhatama teid läbi igasuguste finantsväljakutsete.

KätRe OÜ-s usume läbipaistvasse hinnastamisse, mis kohandub teie ettevõtte mastaabi ja ulatusega. Alustades vaid 40 eurost kuus, on meie raamatupidamisteenused nii kättesaadavad kui ka erakordsed. Me tegeleme põhjalike läbirääkimistega, et määrata kindlaks vajaliku töö maht, tagades, et lõplik hind, mis kehtestatakse pärast esimest kolme kuud, peegeldab teie vajaduste tõelist ulatust.

Meie täpsusele pühendumust kajastub meie tööriistade valikus, nagu näiteks FirstOffice Büroo raamatupidamisprogramm, mis tagab täpsuse ja tõhususe teie finantsasjade haldamisel. Olgu teil vaja ärialast nõu, maksukonsultatsioone või korteriühistute põhjalikku raamatupidamist, meie meeskond on valmis juhatama teid läbi finantsjuhtimise keerukuste.

Omaks võtke KätRe OÜ erinevus ja laske meie loosungil, juhime teie finantsteekonda täpsusega, saada teie reaalsuseks. Liituge meiega, kui muudame numbrid edulugude narratiiviks ja laske oma ettevõttel õitseda finantsekspertiisi valvsal silma all.

Kontakt

KÄTRE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati M.

"Olen väga rahul, kuidas nad suudavad hoida asjad selged ja korras. Teenuse hind on samuti mõistlik.

- Jüri T.

Tagasihoidlik ja aus raamatupidamisfirma. Nad on aidanud meil vältida võimalikke probleeme ja maksimeerida efektiivsust.

- Marek R.

Nende teenuste puhul hindan eriti seda, kuidas nad on võtnud vaevaks mõista meie ettevõtte eripära. Usaldusväärne partner.

Mille järgi saada aru, et vajate professionaalset raamatupidamisteenust?

Väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKEdele), mittetulundusühingutele ja korteriühistutele on edukuse saavutamiseks hädavajalik tõhus finantsjuhtimine. Siiski jõuab kätte hetk, mil raamatupidamise majasisene käsitlemine ei pruugi enam olla parim lähenemine. Professionaalse raamatupidamisteenuse vajaduse märkide äratundmine võib teile säästa aega, raha ja potentsiaalseid õiguslikke peavalusid. Aeg ja selle juhtimine  Kui leiate end raamatupidamisele rohkem aega kulutamas kui põhitegevustele, on see selge märk, et peaksite raamatupidamise sisseostma. Professionaalsed raamatupidajad

Dropdown

kõik artiklid

Millest alustada ettevõtte loomisel?

Ettevõtlusteekonna alustamine algab ettevõtte loomise olulise sammuga. See protsess hõlmab oluliste otsuste tegemist, mis määratlevad teie uue äri juriidilise j
ssb.ee
Ettevõtlusteekonna alustamine algab ettevõtte loomise olulise sammuga. See protsess hõlmab oluliste otsuste tegemist, mis määratlevad teie uue äri juriidilise ja operatiivse raamistiku. Ettevõtte loomise aluste mõistmine on oluline, et viia teie äri eesmärgid kooskõlla sobiva juriidilise struktuuriga. Tõhus ettevõtte loomine ei tähenda ainult linnukeste panemist; see on lava seadmine tulevaseks edukuseks. Lihtsustatud loomisprotsess võib säästa aega, vähendada kulusid ja minimeerida juriidilisi takistusi, võimaldades ettevõtjatel keskenduda kasvule ja arengule. Õige äristruktuuri valimine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.