Rohkema info nägemiseks:

NSP EMERGING MARKETS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 150; jälgijaid - 31. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NSP EMERGING MARKETS kohta arvamuslugu!"

NSP EMERGING MARKETS OÜ hetkeolukord

Juba 150 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Raamatupidamise aastaaruanne

Bilanss

Kasumiaruanne

Raamatupidamise aastaaruande lisad

Lisa 4 Arvestuspöhimötted

Lisa 2 Pikaajalised finantsinvesteeringud

Lisa 3 Laenukohustised

Lisa 4 Tingimuslikud kohustised ja varad

Lisa 5 0sakapital

Lisa 6 Seotud osapooled

Aruande allkirjad

NSP Emerging Markets OO on 2009. aastal asutatud investeeringute vahendamiscga tcgclev vaMuscitcvötc. Ettevöte kuuhib 2010. aastast Soomes asutahid

NSP OY konsolideerimisgnippi. Gnipi pöhitegevuscks on invcsteerimisfondide va}itscmine ja nende vara investeerimine. Mais 2019 mtltidi NSP Emerging

Markcts OO osalus cticvötetele Weatth Bakery OY ja Aligning Stars OY.

Seistiga 31. 12.2022 on NSP Emerging Markets OO bilansimaht 218 760 eurot. Aruandcpcriood+ kahjum on 720 curot ja ettevötte omakapital 215 560 eurot.

Alatcs aruandcaasta löpust kuni aruande esitamiseni pole toimunud sändmusi, mis vöiksid oluliselt möjutada aruandeaasta hinnangrit.

Etievöttes ei ole palgalisi föötajaid. Juhatiisc liikmcd tasu ega muid soodusnisi ei saamid.

NSP EMERGING MARKETS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.